• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 01. Mart 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Olimpska regija - Leptokarija

Leptokarija


Gradić Leptokaria (nekadašnje ribarsko selo) se nalazi u podnožju planine Olimp, koji je po drevnoj grčkoj mitologiji poznat kao "kuća Bogova". U blizini je drevnog Levitra, u kome je navodno živeo Orfej – jedna od glavnih figura u grčkoj mitologiji. 

U ovom tipičnom grčkom mestu sa gostoljubivim ljudima, možete uživati u toplom suncu Grčke, bogatim i širokim plažama i čistom moru koje vas poziva na osvežavajuće kupanje. Plaža je peščano - šljunkovita, široka i dobro uređena, opremljena suncobranima i ležaljkama na kojima možete uživati uz osvežavajuća pića i koktele.

Kada se odmorite u vašem smeštaju, možete uživati u šetnji, diskotekama, kafe-barovima, restoranima i tavernama uz uzo ili recinu (tradicionalnoj rakiji ili vinu) i uz raznu svežu ribu. Na raspolaganju su Vam prodavnice i suvenirnice, a mesto ima i sve što vam može biti  potrebno -  zdravstveni centar, apoteke i poštanske usluge.
Sa ulica 
Leptokarie vidi se Olimp, veličanstvena slika planine uz more...
Leptokaria je pored međunarodnog autoputa od Soluna ka Atini, na samo sat vremena vožnje od Soluna, a u blizini čuvene tvrđave Platamon, doline Tempi i manastira Meteora...