• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 18. Mart 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Vandredno stanje!


OBAVEŠTENJE O ODLUKAMA USLED CORONA VIRUSA

 

Poštovani  putnici i kolege,


U nedelju, 15.03.2020. proglašeno je VANREDNO STANJE u Republici Srbiji zbog pretnje od epidemije i ugrožavanja zdravlja građana od Corona virusa. Odlučeno je da se obustave sva nepotrebna kretanja građana van prebivališta, kako bi se sprečilo širenje zaraze. U tom smislu smo odgovorno pristupili pronalaženju najboljih rešenja za bezbednost i zdravlje naših putnika i zaposlenih.

Kako bi sačuvali naše resurse u ljudstvu, kao i vaše zdravlje doneli smo sledeću odluku:

ASTRA TOURS 021 od 18. 03. 2020. godine do opoziva vanrednog stanja obaveštava vas da ćemo proces rada agencije do daljnjeg prilagoditi situaciji i organizovati rad bez direktne šalterske prodaje shodno odredbama vanrednog stanja.

Sva turistička putovanja ugovorena do 15. 05. 2020.god., odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se.

Na osnovu trenutne situacije u saradnji sa Ministarstvom Turizma i YUTA-om utvrđene su mere koje će se preduzeti za već uplaćene aranžmane, i to:

    • Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora (u prilogu poruke) o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja. (Ukoliko je Organizator imao dokazive stvarne troškove po pitanju realizacije putovanja, ukupan iznos obaveze se umanjuje za taj iznos.)
    • Stojimo vam na raspolaganju za pružanje informacija i rezervacija za letnju sezonuSva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom.
    • YUTA će u saradnji sa nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molimo vas za razumevanje i strpljenje.

Kompletna  poslovna komunikacija i dnevne aktivnosti odvijaće se putem naše email adrese i dežurnih telefona,

radnim danima (ponedeljak - petak)

           od 10h - 17h:  065/5350-960, 065/3340-789                  

           e-mail adresa office@astratours.rs

opširniji tekst »