• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Novembar 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Rad agencije je organizovan online, tel 0655350960

Poštovani klijenti

 
 U skladu sa novim propisanim merama i pogoršanjem epidemiološke situacije u Republici Srbiji, turistička agencija Astra Tours 021 prelazi na online rad sa klijentima do 01.12.2020.

Za sva pitanja možete nas kontaktirati putem mail-a: office@astratours.rs

Dežurni telefon je 065 5350 960

 S poštovanjem

Tim Astra Tours 021


 

BUGARSKA - ZIMA 2020/2021


Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 primorala nas je da vas dodatno obezbedimo, pre svega zdravstveno, a potom i vaš novac. U ponudu smo uvrstili objekte koji poštuju preporuke zdravstvene struke za suzbijanje širenja virusa COVID-19. Prilikom izbora hotela proverite koji objekti spadaju u grupu Covid Safe Hotela
Kako bi zaštitili novac naših klijenata, pokrenuli smo program “COVID SAFE HOTEL

 

Šta podrazmeva program COVID SAFE HOTEL?

1. Navedena oznaka garantuje da hotel posluje u skladu sa preporukama zdravstvene struke za suzbijanje širenja pandemije.

2. U slučaju da klijent, do 24 h pre početka realizacije putovanja, oboli od virusa COVID-19, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti. 

3. Ukoliko klijent, do 01.12.2020. godine, iz bilo kog razloga (gubitak posla, nemogućnost dobijanja godišnjeg odmora, zdravstveni razlozi itd.) želi da otkaže aranžman, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

 
NAPOMENA: od trenutka otkaza aranžmana, u roku od 7 dana, klijenti su u obavezi da agenciji dostave PCR test pozitivan na COVID-19, kako bi stekli pravo na povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

U nastavku je spisak hotela koji su se pridružili navedenom programu:

Hoteli u Banskom:

Hoteli u Borovecu:
Hoteli u Pamporovu:


Režim ulaska državljana R.Srbije u AR Egipat od 01.09.2020.

Ministarstvo za civilno vazduhoplovstvo Egipta obavestilo je sve aviokompanije koje posluju u Hurgadi, Šarm El Šeiku, Marsi Alamu i na međunarodnom aerodromu Taba da će putnicima biti dozvoljeno da urade PCR analizu na novi virus Corona po dolasku na te aerodrome, uz plaćanje propisane naknade od 30 USD.

Ova odluka se primenjuje od 1. septembra 2020. do izdavanja drugih uputstava.

Link prema informaciji na sajtu ministarstva: http://www.civilaviation.gov.eg/news/get/403
Uredba o zamenskom putovanju

Poštovani putnici, u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o proglašenju vanrednog stanja u državi, otkazuju se sva putovanja koja je trebalo da se realizuju do 31.05.2020. i putnici će dobiti mogućnost zamene termina. Konkretno, putnicima će biti ponuđene POTVRDE O ZAMENSKIM PUTOVANJIMA, shodno Uredbi Vlade Republike Srbije od 30.04.2020. godine, uz obavezu Organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja, koja se može iskoristiti najkasnije do 31.12.2021. godine. Ukoliko putnici ne realizuju zamenska putovanja iz bilo kog razloga u ovom roku, mogu počev od 01.01.2022. godine potraživati povraćaj sredstava od Organizatora putovanja, koji je u obavezi da u roku od 14 dana ispuni ovaj zahtev putnika (ovaj postupak odnosi se na sva turistička putovanja, ugovorena zaključno sa 15.03.2020. godine). Ministarstvo turizma, nadležni organi, kao i Svetska zdravstvena organizacija, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca će dati dalje preporuke u vezi sa letnjim putovanjima, kod kojih za sada nema promena i realizovaće se u skladu sa ugovorom.


Pun tekst Uredbe Vlade Republike Srbije možete da pročitate OVDE.