• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadr�aja: 18. Mart 2020.

VANO:

Podaci na naoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanini su samo tampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u naoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Vandredno stanje!


OBAVETENJE O ODLUKAMA USLED CORONA VIRUSA

 

Potovani  putnici i kolege,


U nedelju, 15.03.2020. proglaeno je VANREDNO STANJE u Republici Srbiji zbog pretnje od epidemije i ugroavanja zdravlja graana od Corona virusa. Odlueno je da se obustave sva nepotrebna kretanja graana van prebivalita, kako bi se spreilo irenje zaraze. U tom smislu smo odgovorno pristupili pronalaenju najboljih reenja za bezbednost i zdravlje naih putnika i zaposlenih.

Kako bi sauvali nae resurse u ljudstvu, kao i vae zdravlje doneli smo sledeu odluku:

ASTRA TOURS 021 od 18. 03. 2020. godine do opoziva vanrednog stanja obavetava vas da emo proces rada agencije do daljnjeg prilagoditi situaciji i organizovati rad bez direktne alterske prodaje shodno odredbama vanrednog stanja.

Sva turistika putovanja ugovorena do 15. 05. 2020.god., odnosno do okonanja vanrednog stanja otkazuju se.

Na osnovu trenutne situacije u saradnji sa Ministarstvom Turizma i YUTA-om utvrene su mere koje e se preduzeti za ve uplaene aranmane, i to:

    • Putnicima e biti ponueni sporazumni raskidi ugovora (u prilogu poruke) o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da prui uslugu u vrednosti uplaenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja. (Ukoliko je Organizator imao dokazive stvarne trokove po pitanju realizacije putovanja, ukupan iznos obaveze se umanjuje za taj iznos.)
    • Stojimo vam na raspolaganju za pruanje informacija i rezervacija za letnju sezonuSva turistika putovanja ugovorena za letnju turistiku sezonu 2020.g. realizovae se u skladu sa ugovorom.
    • YUTA e u saradnji sa nadlenim Ministarstvom i preporukama nadlenih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, poetkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molimo vas za razumevanje i strpljenje.

Kompletna  poslovna komunikacija i dnevne aktivnosti odvijae se putem nae email adrese i deurnih telefona,

radnim danima (ponedeljak - petak)

           od 10h - 17h:  065/5350-960, 065/3340-789                  

           e-mail adresa office@astratours.rs

opirniji tekst »