• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 30. April 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Tasos - Apartmani

SKALA POTAMIA


Ovo letovalište se nalazi na severoistoku ostrva, udaljeno od Limenasa oko 14 km. Plaža ovog mesta je poslednjih godina veoma popularna, i po mnogima je najlepša gradska plaža na Tasosu. Prekrivena je veoma sitnim peskom, koji se nalazi i na obali i u vodi. More je veoma plitko, pa je plaža idealna za decu i sve one koji vole da se brčkaju u plićaku. Za decu ovde postoji i parkić sa toboganima i ljuljaškama. Plaža je široka, pa je odlična i za sportove na pesku, odbojku, tenis… Dobro je organizovana, ima dovoljno ležaljki i suncobrana koji se iznajmljuju, kao i tuševa, nekoliko barova i taverni. Levi deo plaže, gledano sa obale, spaja se sa plažom Golden beach. Taj deo plaže je uži i ima kamenja u vodi, ali kako se ide dalje ka Golden beach-u plaža postaje sve lepša, šira, peskovitija. Obe plaže su veoma lako dostupne.

POTOS

Ovo lepo letovalište na jugozapadu ostrva udaljeno je od glavnog grada Limenasa 42 km. Osim dobre turističke infrastrukture, može da se pohvali i odličnom peščanom plažom dugom oko 2 km i po mnogima najlepšom gradskom plažom na ostrvu. Ovo je jedna od najpopularnijih plaža na ostrvu, lako je dostupna i tokom leta je dosta posećena. I pored gužvi veoma je čista i uredna. Plaža počinje od centra mesta, okružena je visokim borovima i zelenilom, pa je ovde moguće pronaći i prirodnu hladovinu. Voda je prozirna, sa postepenom dubinom. Veoma je dobro organizovana, ima puno kafića iz kojih se čuje muzika, taverni, ležaljki i suncobrana koji se iznajmljuju, tuševa, a posetioci mogu da uživaju i u sportovima na vodi. U blizini plaže se nalaze i brojne prodavnice suvenira, nakita i druge robe, kao i vile i hoteli za smeštaj. Ova plaža će da zadovolji svačiji ukus. Preporučuje se svima, posebno mladima i parovima, kao i porodicama i onima koji ne žele da obilaze ostrvo već da sve vreme boravka na ostrvu provedu na jednom mestu.

LIMENAS

Gradska plaža glavnog grada ostrva Tasos, Limenasa, nalazi se na severnoj obali ostrva, nedaleko od centra grada i luke. Plaža je peščana, sa postepenim ulaskom, voda čista i bistra. Duž cele plaže nalaze se ležaljke i suncobrani, koje možete besplatno da koristite kada naručite piće u nekom od kafića. U zadnjem delu plaže se nalaze klupice u hladu drveća, pa i ovde možete da ostavite svoj peškir.

LIMENARIA

Ovo drugo po veličini mesto na Tasosu, nalazi se na njegovoj jugozapadnoj obali, udaljeno od Limenasa 37 km. Plažu čine dva dela, jedan manji, u samom centru mesta, i jedan veći deo, dužine preko 2 km, koji se proteže skoro do plaže Tripiti. Ova plaža ima svakome da ponudi po nešto. Pretežno je peskovita, a postoje i delovi koji su šljunkoviti, ali i sa kamenjem u vodi. Plaža je organizovana, na njoj mogu da se iznajme ležaljke i suncobrani ili da se koriste besplatno uz naručeno piće, tu su i barovi, taverne, tuševi, sportovi na vodi i u pesku… U blizini se nalaze i brojne prodavnice, kao i hotel ii vile za smeštaj. Plaža je lako dostupna, a njena najveća prednost je njena veličina. Ovde nikada nije gužva, posebno u dužem delu, pa je dobra i za one koji žele da se osame i uživaju u tišini.

TRIPITI

Nalazi se na jugozapadnoj obali, udaljena oko 3 km zapadno od Limenarije i oko 35 km od Limenasa. Plaža je lako dostupna, duga i široka, pa na njoj nikada nema velike gužve, odiše mirom i boravak na njoj je pravo zadovoljsto. Plaža je prekrivena belim peskom i šljunkom, dok u vodi mestimično ima i stena. Dobro je organizovana, sa ležaljkama i suncobranima i puno barova i restorana. Voda je bistra, azurno plava i zbog bogatstva morskog sveta idealna za ronjenje. A za romantike, tu je i nezaboravan zalazak sunca.

SKALA SOTIROS

Nalazi se na zapadnoj obali ostrva, udaljena oko 20 km od Limenasa i oko 3 km od Skale Prinos. To je mirna plaža sa finim zlatnim peskom i plitkim morem, pa je pogodna i za porodice sa decom. Organizovana je, na plaži postoje ležaljke i suncobrani koji se besplatno koriste uz naručeno piće, a tu su i velike ležaljke sa baldahinima, restoran i bar sa tihom muzikom. Popodne ponekad ima i manjih talasa. Plaža je lako dostupna.