• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 30. April 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Olimpska regija - Olympic Beach i Paralia

U Olimpskoj regiji ćete naći odmor, rekreaciju, avanturu i mir, kao i udobno prebivalište i uspomene koje će Vas pratiti dugo godina. Ovde ćete shvatiti zašto su bogovi odabrali baš Olimp za svoje sedište. Osim svoje neiscrpne prirodne lepote, Olimpska regija čuva i uzbudljive kulturne i arheološke spomenike. Jedinstvena prilika ovog kraja je što se za nekoliko minuta sa plave obale posetioci mogu naći na padinama Olimpa.

 


PARALIA KATERINI

Paralia je jedno od najposećenijih letovališta oblasti Pieria I među omiljenim za turiste iz Srbije.
Karakteriše je dugačka peščana plaže sa puno sadržaja, ogroman broj kafića i restorana i veoma bogat noćni život. Udaljena samo 70km od Soluna odnosno 7 km od grada Katerini. Zaljubljenike u kupovinu će sigurno privući veliki broj prodavnica krzna i kože, koje su u ovom delu naročito povoljne. Paralia pruža i brojne sportske sadržaje: sportove na vodi, odbojka na pesku, veliki broj igrališta, tereni za tenis... 

 

OLYMPIC BEACH

Na samo 2 km od dinamične Paralie, nalazi se mirno mesto idealno za porodičan odmor Olimpic Bič. Sa Paralijom je spojen dugačkom peščanom plažom i šetalištem, savršenim za večernje šetnje. Najmlađim posetiocima na raspolaganju je par ringišpila, a za malo starije tu je i karting staza.