• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 15. April 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Halkidiki - hoteli ATOS

Atos - najistočniji od tri prsta Halkidikije, jedan je od centara pravoslavnog sveta.
Atos je sedište 20 pravoslavnih manastira i čini autonomnu državu pod grčkim suverenitetom. Vekovna izolovanost i posvećenost religiji daruje čitavoj Svetoj Gori nesvakidašnju mističnu atmosferu. Okruženi neprocenjivim bogatstvom, retkim ikonama i bibliotekama prepunim dragocenim spisima, monasi žive po strogim pravilima molitvi i rada ne dolazeći u dodir sa modernim površnostima. Ni jedna žena ne moze kročiti na ovo poluostrvo, a muškarcima je potrebna odredjena dozvola.
Planina Atos, čije strme, gusto pošumljene padine, dosižu visinu do 2.033 m, a njihova lepota prosto opčinjava.
Krajnje selo na ovom poluostrvu, Ouranopolis, jedno je od omiljenih letovališta poznato po nebesko plavoj vodi i očaravajućim plažama.

Kako su cenovnici u poslednje vreme "dinamični" - često se menjaju, na sajtu nisu iskazane cene za hotelski smeštaj. Trudimo se da strankama nađemo najbolju moguću ponudu, a to nam omogućava saradnja sa svim renomiranim organizatorima, kao i mogućnost pretrage vodećih svetskih rezervacionih sistema, sa kojima imamo dugogodišnju vrhunsku saradnju