• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 01. Mart 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Sitonija - Neos Marmaras 2024

Srednje poluostrvo Sitonija manje je razvijeno od Kasandre i najčešće ga posećuju zbog njegove prirodne lepote, mnogobrojnih malih plaža skrivenih u podnožju planinskih litica, a do nekih se može doći samo pešice. Istočna obala Sitonije   je posebno bogata vegetacijom, dok su na zapadnoj strani velike površine pod vinogradima i stenovita mesta gde ruda izbija na površinu u neobičnim oblicima koji oduzimaju dah. Očuvana seoca u unutrašnjosti poluostrva pružaju dodatni izazov za istraživanje.


Neos Marmaras
glavno i najvece mesto na Halkidikiju. To je slikovito selo koje je smesteno na tri obalska brega, ispod planina Itamos i Tragoudeli (pevajuca planina), a danas privlaci na hiljade posetilaca svakog leta i ima sve sto privlaci turiste: hotele, restorane, riblje taverne, barove, kafane, sportove na vodi... Neos Marmaras je vrlo romanticno mesto. Zahvaljujuci fantasticnoj prirodi, ono privlaci i one koji vole mirniji odmor. Medjutim, u isto vreme Neos Marmaras je prodaja stanova vrlo zivo mestasce u kojem su uslovi za izlaske i dobar provod vrlo povoljni.


Paradiso Beach, ime koje govori sve... Pescano-sljunkovita plaza koja ce dozvoliti da uzivate u prirodi i sumu talasa. U zaledju plaze nalaze se borova suma. Jedna od mnogobrojnih plaža Sitonije koju svakako treba posetiti. Poslednjih godina sve popularnija medju turistima iz Srbije...