• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 01. Mart 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Regija Sv.Djordje - Nea Vrasna, Vrasna Paralia

Stavros, poznatije kao mesto gde more susreće planinu, nalazi se na samo 75 km od Soluna, opština Rendina, u Strimonikos zalivu, ispod planine Holomontas. Odmaralište Stavos ima veliku tradiciju u turizmu. Bilo da dolazite sa društvom ili sa porodicom, Stavros može da obezbedi prijatan boravak svim posetiocima. Mnogobrojni riblji restorani, taverne, kafići, klubovi, prodavnice, suvenirnice i veliki parkovi, dugačka peščana plaža i čisto more pravo su mesto za odmor ove sezone. To što ovu oblast još čini posebnom je i blizina Ouranoupolisa, planine Atos, antičkog grada Stagire, gradić Amfipolis, pećina Alistratis...


Asprovalta je letovalište na severu Grčke, u Strumskom ili Orfanskom zalivu, u oblasti Tesaloniki. Nalazi se na oko 80 km od Soluna, 8 km od Stavrosa. Na samo 500 m od Asprovalte, u produžetku, nalazi se letovalište Nea Vrasna. Na istoku od Asprovalte je planina Pangeo sa najvišim vrhom od 2.000 m. Na zapadu je planina Stratoni, a na severu planina Kerdilio.
Asprovalta je gradić sa lepim kućama i sređenim ulicama i ima samo 3.640 stanovnika.  U ovom mestu nalazi se prelepa peščana plaža duga 1 km, lep park i dugačko šetalište sa drvoredom koje se proteže sve do Nea Vrasne. Kristalno čisto more, bujna vegetacija, mediteranska klima, veliki broj prodavnica, taverni, kafeterija i diskoteka, učiniće da Vaš odmor u Asprovalti bude nezaboravan. 


Na oko 70km od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, nalazi se turističko mesto Nea Vrasna.
Savršeno sređena široka peskovita plaža, dugačka 7 kilometara, kristalno čisto i toplo more, ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ovo grčko primorsko mesto. Njena obala godinama je nagrađivana "plavom zastavom" Evropske unije i Mediterana.
Mesto je idealno za odmor porodice sa decom, igrališta za decu su skoro na svakom koraku i na plaži. Između Nea Vrasne i Asprovalte su i tereni za tenis, odbojku, mali fudbal... Zabavu možete pronaći I u brojnim kafićima I klubovima, a specijalitete grčke kuhinje u dobro poznatim tavernama I restoranima. Blizina Asprovalte, pored dobrog provoda omogućiće Vam I dobar šoping
Ko zaista želi da se odmori i provede lepe trenutke uz mogućnost obilaska Soluna, Olimpijade, Amfipolija i drugih interesantinih lokacija koje su u blizini preporučujem Nea Vrasnu.