• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 01. Mart 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Olimpska regija - Nei Pori, Platamon


Nei Pori, Platamon
Nei Pori - U podnožju Olimpa- planine bogova, nalazi se ekskluzivno letovalište Nei Pori. Ono što karakteriše ovu popularnu turističku destinaciju jeste lepo uređena i duga peščana plaža (duga oko 5km i široka oko 100m), toplo i kristalno čisto more, široke ulice, uređeni trgovi, veliki broj hotela,  porodičnih vila, restorana, kafića, trgovinskih radnji, supermarketa, poslastičara, pekara, luna park, kao i zabavni park za manju decu. Blizina Platamona omoućava da deo odmora iskoristite za posetu živopisnog gradića i istoimene srednjovekovne tvrđave. Nei pori je udaljen 40km od Katerini i 1 km od autoputa E75. Čuveno Grčko veče uz buzuki i sirtaki kao i grčko vino učiniće Vaš odmor nezaboravnim. Za Vaš odmor ove godine izabrali smo vilu u blizini plaže, koja će svojim kvalitetom i komforom zadovoljiti sve Vaše zahteve za udoban boravak.


Platamon - U bilizini čuvene planine Olimp na jugu Pierie, između letovališta Leptokaria i Nei Pori, nalazi se lep gradić, pun zelenila, smešten uz lepu dugacku plažu - Platamon. Udaljen je 54 km od grada Larise i 38 km od grada Katerini, koje pripadaju svima dobro poznata mesta Paralia i Olympic beach, sa kojima je povezan autobuskim i voznim linijama. Prijatna klima, toplo more i ljubazni meštani jesu glavna svojstva ovog turistickog gradića. Zaštitni znak ovog mesta je prelepi Venecijanski dvorac. Duž dugackog šetališta postoji gradska plaža, a posle luke, malo izvan centra je i velika plaža po svačijem ukusu. Letovalište obiluje velikim brojem prodavnica, taverni, kafeterija, diskoteka, hotela, restorana brze hrane... Ne propustite da posetite platamonski zamak i tradicionalno naselje Palios Panteleimonas.