• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 15. April 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Negroponte Resort 5*-Eretria

Negroponte Resort 5*- Eretria


www.negroponteresort.gr


LOKACIJA:  Ostrvo Evia, grada Eretria, na samoj plazi. U blizini mesta se nalaze arheološka nalazista  kao što su antičko pozorište I Dionisov hram.

SOBE:  kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT-TV, radio, telefon, mini bar, sef, bade mantil I papuče, balkon
Deluxe room mountain view
– oko 24m2 sa pogledom na travnjak, borovu šumu ili planine, francuski ležaj Ili dva singl kreveta sa sofom na razvlačenje (za 2-3 osobe)
Deluxe room sea view
- oko 24m2 sa direktnim pogledom ili pod uglom na more, otvoreni bazen I borovu šumu, francuski ležaj ili dva singl kreveta sa sofom na razvlačenje (za 2-3 osobe )
Family room
– 40 m2, nalazi se u odvojenom krilu resorta među borovima I sa direktnim pogledom na more. Miran deo samo nekoliko metara od plaže sa velikim travnjakom ispred. Idealan za porodice sa malom decom. Sastoji se od jedne prostorije sa francuskim ležajem I dva odvojenana kreveta ( za 2-4 osobe).
Junior suite mountain view
37m2, sa pogledom na planine, otvoreni bazen, nalazi se na gornjem spratu, sastoji se od francuskom ležaja ili dva singl kreveta i dva kauča (za 2-4 osobe)


SADRŽAJ:
recepcija, sef, lobi bar, restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, snack bar, zatvoreni bazen, sauna, masaža, wi-fi internet, fitness sala, teniski teren, teren za košarku I mali fudbal, rent a car, rent a biczcle, room service, shuttle bus do aerodroma (doplata), usluga čuvanja dece, servis za pranje I peglanje veša, parking. Suncobrani I ležaljke su besplatni I pored bazena I na plaži.

ISHRANA: Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST) ili polupansion - doručak i večera (HALF BOARD)

Koordinate:   38.396904, 23.759199
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU