• +381 (0) 21 6 350 960

BANJA PACIR

Smeštajni objekti

BANJA PAČIR

OBOJITE BAR JEDAN DAN U RUŽIČASTU BOJU

 

Banja Pačir  se nalazi u opštini Bačka Topola. Pačir je od Beograda udaljen 178 km, od Novog Sada 93 km, a od Subotice svega 33 kilometara. Banja Pačir, osim zbog svojih lekovitih svojstava, privlači sve veći broj posetilaca pre svega zbog svoje boje. Roze jezero u Srbiji, kako ga mnogi zovu, je prava mala oaza. Ovo veštačko jezerce ispunjeno je slanom, termalnom i lekovitom vodom. Voda izvire sa 1400 metara dubine i na svom putu prolazi kroz različite stene čime postaje obogaćena mineralima. Voda sadrži natrijum, jod, sulfat, brom i mnoge druge minerale koji blagotvorno utiču na naše zdravlje. Temperatura vode na izlasku na površinu iznosi 72 °C ali se hlađenjem dovodi do temperature oko 30°C koja je pogodna za kupanje. Banja Pačir je pogodna za lečenje kožnih oboljenja, psorijaze, nekih vaskularnih i respiratornih bolesti , kao i za lečenje reumatskih oboljenja i povrede mišića.


Polasci:  - 

PROGRAM PUTOVANJA
Polazak iz Novog Sada u 08:00h sa parkinga kod Lokomotive. Odlazak do banje. Kupanje i slobodno vreme je individualno. Boravak u banji je planiran do popodnevnih časova kada je predviđen povratak. U 19:00h je povratak za Novi Sad. Kraj programa.


CENA PREVOZA: - din

 


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz autobusom turističe klase
– usluge predstavnika agencije tokom putovanja
– troškove organizacije putovanja.


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– ulaznicu za banju
– individualne troškove – nepomenute usluge.

 

NAPOMENE:
– Cene ulaznica za banju: 350 dinara za odrasle, 200 dinara za  decu i penzionere.

NAČIN PLAĆANJA:
– dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put.
– Platnim karticama Visa, Maestro, Master Card, Dina.


Program je rađen na bazi minimum 7 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.