• +381 (0) 21 6 350 960

Hunguest Hotel Erkel 3/4*


HUNGUEST HOTEL ERKEL 3/4*


Hotel je renoviran i potpuno obnovljen 2011 godini.
– 
Krilo Munkači (sa 3 zvezde)
 sadrži 122 soba od kojih su 97 standardne dvokrevetne sobe, 20 superior soba sa klimom i 5 soba za goste sa invaliditetom. Sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om, telefonom, wifi,  mini barom i sa mogućnošću za pomocni lezaj . Superior sobe sadrže sef.
Jedan deo soba u Munkači krilu ima izvanredan pogled na jezero i tvrdjavu. Sobe u ovom krilu nemaju terase.
Krilo Direr (sa 4 zvezde)
 sadrži 177 dvokrevetnih standardnih soba, 5 Apartmana sa pogledom na Tvrđavu i 4 sobe za goste sa invalidetom, koji su opremljene sa TWC-om, LCD televizorom, klimom, mini barom, sobnim sefom i terasom.
Ovo je hotel gde ćete za udoban odmor naći sve što Vam je potrebno… gde domaća i međunarodna gastronomija čine celokupni doživljaj… gde je garantovana uspešna organizacija… gde priroda, kultura i ljudi žive u harmoniji… gde je svaka kap vode puna doživljaja!
Dobio je ime po jednom od najvećih kompozitora Mađarske, dočekuje svoje goste s ljubavlju u prijatnom ambijentu i prijateljskoj atmosferi. Nalazi se u Đuli i jedini je hotel koji je toplim hodnikom direktno povezan sa Várfürdő banjskim i kupališnim kompleksom.

Hotel ima svoj wellness deo, Harmonia Wellness koji pruža svima potpuno odmaranje, relaksaciju, osveženje.

Sadržaj u  Munkácsy krilu:
 smeštaj, doručak i večera švedski sto,  ulaznice sa neograničenim brojem ulazaka u banju Várfürdő (broj ulaznica prati broj noćenja).
Sadržaj u Dürer krilu: smeštaj, doručak  i večera švedski sto, ulaznice sa neograničenim brojem ulaska u banju Várfürdő i AquaPalota (broj ulaznica prati broj noćenja), korišćenje hotelskog Wellnessa Harmony centra (finska i infra sauna,  bazen  za potapanje, masaža tuš, fitness sala, slana komora) i badem mantila.