• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 03. Decembar 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Mako banja

Smeštajni objekti

MAKO BANJA – Jednodnevni izlet

OAZA LEPOTE, MIRA I UŽIVANJAPolasci:      subota 02.10, 16.10, 30.10.

                              13.11, 27.11, 11.12.2021.


Banja Mako se nalazi na oko 30 km od Segedina, na obali reke Mureš. Ovaj gradić često nazivaju I “varoš luka”, jer se meštani već vekovima bave uzgajanjem luka (crnog I belog). Tako je I zaštitni znak banjskog kompleksa upravo glavica luka, koja se prepoznaje I u dekoraciji ovog kompleksa. Raspolaže sa zatvorenim I otvorenim bazenima, toboganom, delom za saune, ledenim bazenom, školom plivanja, zabavnim bazenom za mlade, raznim medicinskim sadržajima, masažama, tretmanima, prostorom koji je namenjem najmlađima I majkama sa bebama. U sklopu objekta nalazi se I restoran gde gosti mogu uivati u pauzi za ručak, kafu… Lekovita voda I lekovito blato pomažu u lečenju mnogih bolesti zglobova, spondiloze, neuralgije, paralize nerava, atrofiranih mišića, reume, lomova ekstremiteta kao I lečenja ginekoloških upala. Detaljnije informacije, na sajtu banje: http://hagymatikum.hu/en/home/


PROGRAM PUTOVANJA
Polazak iz Novog Sada u 06:30 h, sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja autoputem ka Mako banji, sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima (Horgoš ili Bački Vinogradi) ili potrebnim pauzama, sa očekivanim dolaskom u banju u prepodnevnim časovima (oko 10 h). Kupanje u otvorenim I zatvorenim bazenima banje, korišćenje saune I ostalih sadržaja individualno. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen povratak. U 17:00 h je povratak. Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 20:30 h), što može odstupati u zavisnosti od čekanja ili obavljanja formalnosti na graničnim prelazima. Kraj programa.


CENA PREVOZA: 1.650,00 din


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz autobusom turističe klase (16- 87 mesta) na navedenoj relaciji, mesta u autobusu se određuju prema prijavi
– usluge predstavnika agencije tokom putovanja,
– troškove organizacije putovanja.


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

putno zdravstveno osiguranje – 93 din za decu 0,5 do 18 god, 143 din za osobe 18-70 god, 70-75 god je 286 din a za osobe preko 75-86  god. je 428 din
– ulaznicu za korišćenje sadržaja u banjskom kompleksu Mako,
– individualne troškove – nepomenute usluge


NAPOMENE:
– Cene ulaznica za banju: 2500 forinti/ osoba (cca 8 eur) za odrasle, 1900 forinti/ osoba za penzionere (iznad 60 god), studente (ispod 25 god) I decu (cca 6 eur). Doplata za saune je 1600 forinti (cca 5 eur). Deca ispod 3 god, ne plaćaju ulaznicu. Ulaznica se plaća vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca u obližnjem hipermarketu u menjačnici.
– Ne čeka se na granici obrada papira za tax free.


NAČIN PLAĆANJA:
– dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put.

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Cenovnik br.2 od 20.10.2021.

 

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA.
Dnevni izlet realizuje turistička agencija Astra Tours 021 doo, registar turizma BTP 23/2021