• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 03. Decembar 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Banja Djoparos

Smeštajni objekti

ĐOPAROŠ BANJA   Jednodnevni izlet   

              

Polasci: subotom  - datumi ce biti objavljeni kada se steknu uslovi za putovanje

                                                                               
Proverite zašto Đoparoš ima sve više obožavalaca i zašto je sve traženija banja.
Banja Đoparoš je na oko 50 km od Segedina I neposredno uz grad Orošhaza. Đoparoš je postao sinonim za relaksaciju I odmor ali I lečenje domaćih I stranih posetilaca. Centar je otvoren 2004. god. I ima 20 bazena I jezero. Sadržaj: bazen za plivanje, relaksirajući vodeni sadržaji, lekovita termalna banjska voda, saune, parno kupatilo, hidromasaže, terapijske usluge, sadržaj za decu, relaks masaže. A pored izgrađenog wellness & spa sadržaja ima veliki park prirode sa dosta zabavnog vodenog sadržaja za decu, a ceo kompleks se nalazi neposredno uz jezero. Idealan je za celodnevni boravak, zabavu I opuštanje. Vodeni tretmani Đoparoš banje mogu imati dobar uticaj na osobe koje pate od lokomotornih, ginekoloških, uroloških, dermatoloških I oboljenja nervnog sistema. Detaljnije informacije, na sajtu banje: www.gyoparosfurdo-oroshaza.hu


PROGRAM PUTOVANJA
Polazak iz Novog Sada u 06:30 h (leti i za vreme praznika 06:00 h), sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja autoputem ka Đoparoš banji sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima (Horgoš ili Bački Vinogradi) ili potrebnim pauzama, sa očekivanim dolaskom u banju u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim I zatvorenim bazenima banje, korišćenje saune I ostalih sadržaja individualno. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen povratak. U 17:00 h je povratak. U povratku je predviđen jednočasovni šoping u hipermarketu. Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 21:00 h), što može odstupati u zavisnosti od čekanja ili obavljanja formalnosti na graničnim prelazima. Kraj programa.


CENA PREVOZA: 1.750,00 dinCENA ARANŽMANA OBUHVATA:

prevoz autobusom turističe klase (16- 87 mesta) na navedenoj relaciji, mesta u autobusu se određuju prema prijavama,
– usluge predstavnika agencije tokom putovanja,
– troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
putno zdravstveno osiguranje – 92 din za decu 0,6 do 18 god, 143 din za osobe 18-70 god, a 428 din za osobe preko 70 god,
– ulaznicu za korišćenje sadržaja u banjskom kompleksu Đoparoš,
– individualne troškove – nepomenute usluge.


NAPOMENE:
– Cene ulaznica za banju: 2200 forinti/ osoba (cca 7,3 eur) odrasli, 1700 forinti/ osoba penzioneri (cca 5.7 eur). Ulaznica uključuje I korišćenje sauna. Plaća se vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca u obližnjem hipermarketu u menjačnici.
– Ne čeka se na granici obrada papira za tax free.

NAČIN PLAĆANJA:
– dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put.

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.