• +381 (0) 21 6 350 960

ROYAL SPA 4*

ROYAL SPA 4*

Lokacija:Hotel ROYAL SPA 4* nalazi se u centru Banje Koviljače na samom ulazu u najlepši banjski park u Srbiji. Predstavlja idealno mesto za odmor, oaza je mira, tišine i luksuza. Svojom lokacijom, modernom elegancijom i ponudom različitog sadržaja hotel predstavlja savršen izbor za sve goste kojima je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prirodi, proslave, organizovani kongresi, seminari, opuštanje u wellness centru- SPA tretmani, masaže i fitness.

Tip smeštaja: dvokrevetne sobe, park lux sobe, dvokrevetni apartman i apartman royal lux. Svaka soba sadrži kablovsku i SAT TV (LCD TV), telefon, bespalatan bežični internet, protivpožarnu zaštitu, elektronsku bravu, alarm u kupatilu, mini bar, klima uređaj, sef, fen, bade mantil. Apartmani i studia poseduju kuhinje i trpezarije.

Sadržaj hotela: parking, kongresni centar, wellness centar

Sadržaj Wellness centra: bazen sa mineralnom vodom 29°C, hidro i aero masažom, kao i hidro jet; svet sauna u čijem sastavu su: hamam – tursko kupatilo, ruska aroma sauna, finska herbal sauna; tepidarijum – topla klupa, relax zona, sobe za tretmane lica i tela; amor room – soba za dvoje, letnja bašta; fitness sala