• +381 (0) 21 6 350 960

Hotel Izvor 5* - Arandjelovac

Smeštajni objekti

Hotel "Izvor" 5* Aranđelovac

      Hotel Izvor, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne od najlepših kraljevskih banja Srbije – Bukovičke banje. Ovaj rizort je pravi izbor za odmor od svakodnevnog stresa, porodično druženje i relaksaciju, proslave i kongrese, sportske pripreme, opuštanje u prirodnoj mineralnoj vodi, SPA tretmane, masaže i fitness, kao i zabavu u aqua parku.
         Hotel raspolaže sa 8 jednokrevetnih soba, 81 dvokrevetnom sobom, 60 superior soba, 11 apartmana i 5 superior apartmana, u okviru kojih su dostupne sledeće usluge (neke od njih se dodatno doplaćuju): posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, moguć dečiji krevetić, terasa, air condition, privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, pristup Internetu, Wi-Fi, pegla+daska, bade mantil, kućne papuče, parking, pogled na park, pogodnosti za porodice, moguć dodatni ležaj, balkon.

U sklopu kompleksa "Izvor" nalazi se aqua park, čije je korišćenje besplatno za goste hotela. 3 bazena sa mineralnom vodom, 12 slajdova za odrasle, 3 slajda za decu i mnoštvo atrakcija će zadovoljiti i najzahtevnije posetioce koji su imali priliku da posete slična mesta u svetu. Pored aqua parka hotel raspolaže i sa deset unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa prirodnom mineralnom vodom.

U okviru Spa i Wellness centra, pored pomenutih bazena, nalaze se još i bio sauna, relax soba sa himalajskom solju, finska suva sauna, parno kupatilo, ruska banja, tepidarijum, masaže i tretmani.

Sport i zabava:

• Kuglana

• Teniski tereni

• Uređene pešačke staze

• Organizovana animacija

• Lokalni izleti