• +381 (0) 21 6 350 960

Hotel Tonanti 5* - Vrnjacka Banja

Smeštajni objekti

Hotel "TONANTI" 5*


     Hotel "Tonanti"  jedan je od najluksuznijih na ovim prostorima, a nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka.
    U ovom hotelu nalazi se 146 soba: standardne dvokrevetne, trokrevetne sobe, apartmani, luksuzni predsednički apartman površine 100 kvadratnih metara. U ponudi su i dve sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama (hendikepiranim osobama). Smeštajne jedinice raspodeljene su u tri nezavisna bloka u centralnom delu spojena kružnim čelično-mermernim stepeništem ispred vodenog zida i panoramskim liftovima s pogledom na atrijum i spoljašnji bazen.
     U ponudi su dva restorana - panisonski i a la carte.  Pansionski restoran, sa simpatičnom baštom, namenjen je gostima hotela, a restoran a la carte, sa posebnim ulazom na samom uglu objekta i predivnim pogledom na spoljašnji bazen i park, dostupan je kako gostima tako i trećim licima. Jedan bar nalazi se u predvorju hotela, drugi u akva zoni. Lobi bar je u neposrednoj blizini recepcije sa izuzetno luskuznim i udobnim niskim sedenjem.
    Akva zonu čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 600 kvadrata, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara.
     U sklopu Spa&Wellness centra nalaze se tri saune, slana soba, hladna soba, parno kupatilo, plutajuća kada i četiri prostorije za masažu (od kojih je jedna dupla, za parove). Centar je spojen sa zonom za opuštanje, koja je sva u staklu i okrenuta ka parku. Atmosferi uživanja i relaksacije doprinosi umirujuća muzika i aroma terapija (diskretni mirisi eteričnih ulja). Među sadržajima u Spa&Wellness centru nalazi se i salon lepote sa uslugama frizera, manikira, pedikira, šminkera i kozmetičara, kao i sala za fitnes i teretana.
    Hotel "Tonanti" jedini je hotel u Srbiji sa hiperbaričnom komorom. Ova prostorija koja leči najrazličitije boljke namenjena je i bolesnima i zdravima a terapija se vrši udisanjem čistog kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog (hiperbaričnog).
    Za decu, osim dečjeg bazena, postoje i dve igraonice (za uzrast 0-3 i 4-8 godina) i tim animatora koji osmišljava posebne edukativno-kreativno-zabavne programe na dnevnom nivou.
   U sklopu hotela su i tri konferencijske sale sa najsavremenijom opremom. Najveća ima 300 sedećih mesta, dve manje mogu da prime 20, odnosno 15 ljudi i idealne su za sastanke upravnih odbora.