• +381 (0) 21 6 350 960

BERLIN

Smeštajni objekti

BERLIN

AVIONOM

07.11 - 10.11.2019.

4 dana / 3 noćenja

Vreme i istorijski dogadjaji nikada nisu tako oblikovali neki grad kao što su Berlin. Posle razaranja koje je doživeo u Drugom svetskom ratu, Hladnog rata koji je podelio grad na Istok i Zapad, Berlin je danas kulturni, komercijalni i politički centar. Prestonica Nemačke, užurbani grad koji vrvi od života, dnevnog i noćnog, savremena je metropola koja je odlučila da ostavi istoriju za sobom i nametne se kao centar Evrope. Šetnje Aleksandar Platzom, obilazak u svetu jedinstvenog Ostrva Muzeja, poseta Potsdamer Platzu, susret sa
teškim istorijskim trenucima na graničnom prelazu Čekpoint Čarli i Jevrejskom muzeju, obilazak Hitlerovog bunkera... samo su deo jedinstvenog doživljaja koji nudi Berlin – “Nemački feniks”!

Berlin ove godine proslavlja 30 godina od pada Berlinskog zida.


CENA PAKET ARANŽMANA ( avio takse, avio karta, hotel, transferi, panoramsko razgledanje grada ) PO OSOBI:  379 Program putovanja

1.DAN (četvrtak  07.11.2019.) BEOGRAD – BERLIN

Sastanak putnika sa predstavnikom agencije koji će putnicima uručiti putnu dokumentaciju na aerodromu „Nikola Tesla“  kod šaltera informacija dva sata pre poletanja aviona. Direktan let za Berlin JU350 (AirSerbia) u 06:35h, sletanje na berlinski aerodrom je u 08:30h. Nakon obavljenih pasoških i carinskih formalnosti, sastanak sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku  i odlazak na panoramsko razgledanje grada: BRANDERBURGER TOR, srce i decenijski simbol podeljenosti – REICHSTAG i najlepši berlinski trg GENDARMENMARKT –  KURFÜRSTENDAMM, elegantna trgovačka ulica i KaDeWe, poznata robna kuća sa luksuznim buticima- FRIEDRICHSTADT PALAST – prestižni bulevar UNTER DEN LINDEN – ALEXANDERPLATZ – BERLINER DOM  – BERLINER MAUEN, simbol Hladnog rata i  Gvozdene zavese – CHECKPOINT CHARLIE. Smeštaj u hotel posle 15:.00h. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.

2.DAN (petak 08.11.) BERLIN   – PEŠAČKA TURA – KRSTARENJE REKOM ŠPRE

Doručak. Slobodan dan u Berlinu, preporučujemo individualnu posetu Ostrvu muzeja, Tropskom ostrvu ili Zoo parku ili pešačku turu (fakultativno) i krstarenje rekom Špre. Noćenje.

3.DAN (subota 09.11.) BERLIN

Doručak. Slobodan dan za individulane aktivnosti i razgledanja. U večernjim časovima ne propustite da sa Berlincima i gostima iz celog sveta učestvujete u jedinstvenom festivalu slobode….  Noćenje.

4.DAN (nedelja 10.11.) BERLIN – POTSDAM – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska za Srbiju Slobodan dan ili fakultativni, poludnevni izlet u Potsdam. Tokom 300 godina istorijski grad Potsdam sa svojim brojnim baroknim zgradama, uključujući palatu i park Sanssouci, Oranžeriju, Novu palatu, Šarlotinu palatu i palatu Sesilienhof se razvio u jedan od najvećih bivših vojvodskih gradova u Evropi. Omiljeni grad pruske aristokratije, od Fridriha II Velikog do cele Hoencolern porodice, zadivljujuće lepote, nalazi se na samo sat vremena udaljenosti od Berlina. Povratak u Berlin. Organizovan transfer do aerodroma i direktan let za Beograd  JU355 u 20:45h i očekivano sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” (prema aktuelnom redu letenja) je u 22:30h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Avionski prevoz na direktnoj liniji Beograd – Berlin – Beograd kompanije Air Serbia,  aerodromske takse u Beogradu i Berlinu koje na dan objavljivanja programa iznose 121€ i podložne su promenama,  smeštaj u objavljenom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi tri (3) noćenja sa samoposlužnim doručkom (tzv. „švedski sto“), panoramsko razgledanje grada,  organizovane transfere, asistenciju lokalnog predstavnika na srpskom jeziku, organizacione troškove u celini.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 480 dinara po osobi).
  • Fakultativne izlete (obavezno prijavljivanje i uplata prilikom rezervacije aranžmana): Potsdam 45€ (Izlet obuhvata odlazak / povratak vozom I razgledanje u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Ulasci u objekte se individualno plaćaju na licu mesta); pešačka tura 20€, krstarenje rekom Špre 25 €. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15putnika -a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate  a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta –ino  partnera), po osobi .Izvršilac  usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.Organizator  izleta  zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih  izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

  • 120 € prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 4 jednake mesečne rate bez kamate. Aranžman mora biti izmiren u celosti najkasnije 21 dan pred put.
  • Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) 
  • Administrativnom zabranom

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije. SVI PRIJAVLJENI PUTNICI SU U OBAVEZI DA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA DOSTAVE KOPIJU SVOJE PUTNE ISPRAVE. 

NOVUM Hotel ALDEA Berlin Zentrum  3*** https://www.novum-hotels.com/en/hotel-aldea-berlin

Hotel se nalazi na centralnoj lokaciji  između Kurfürstendamm-a i Potsdamer Platz-a, u šoping zoni sa mnogobrojnim radnjama, restoranima I barovima; do Bradenburške kapije se stiže za oko 25 minuta hoda a do poznate robne kuće KaDeWe za oko 15 minuta hoda. Sa ostalim delovima grada (Alexander Platz, Zoo Garten..) je povezan  metroom, stanica  Bülowstraße U2 i U3 metro linije je udaljena  oko 200m od hotela,a stanica Kurfürstenstraße U1 na oko 100m . Sve standard sobe su sa TWC, SAT TV, WiFi,mini barom I sefom odgovarajuće veličine i za laptop. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, bar.


 Aranžman je rađen na bazi minimum 15 plativih putnika.


Uz ovaj Program putovanja važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.


Astra Tours 021 nastupa u svojstvu posrednika - subagenta.