021/6350-960
Novi Sad
011/311-02-03
Novi Beograd YUBC

Banja Eržebet - Morahalom


 

Morahalom-mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi se na 20 km od granice sa Srbijom i ima oko 5700 stanovnika.  Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Segedin-najsunčaniji grad Mađarske, nalazi se svega 18 km od banje Morahalom. Sa svojim novootvorenim tržnim centrom ARKAD (H&M,C&A,ZARA, TOM TILOR,LEVI'S,MARKS&SPENCER...) predstavlja veoma privlačnu destinaciju za one koji žele dobar šoping, po veoma povoljnim cenama.


- HOTEL TERMAL PANZIO 3*
  Detaljnije o ovom hotelu: http://www.thermalpanzio.hu/sr/

- HOTEL COLLOSEUM 4*
  Detaljnije o ovom hotelu: http://colosseumhotel.hu/sr

 

 


ISTANBUL Bec, jesen u Becu Venecija - jesen u veneciji, oktobar Zimovanje - Koponik - popusti Disneyland, Garadaland, Legoland, Zabavni parkovi za najmladje Mogucnost placanja do 6 rata bez kamate Delta Generali osiguranje - online putno zdravstveno osiguranje Wine house Bouquet - Novi Sad Beograd Apartmani