• +381 (0) 21 6 350 960
  • +381 (0) 11 311 02 03

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 10. Jul 2015.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Banja Erzebet-Morahalom

Smeštajni objekti


 

Morahalom-mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi se na 20 km od granice sa Srbijom i ima oko 5700 stanovnika.  Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Segedin-najsunčaniji grad Mađarske, nalazi se svega 18 km od banje Morahalom. Sa svojim novootvorenim tržnim centrom ARKAD (H&M,C&A,ZARA, TOM TILOR,LEVI'S,MARKS&SPENCER...) predstavlja veoma privlačnu destinaciju za one koji žele dobar šoping, po veoma povoljnim cenama.
Banja Eržebet – MORAHALOM

+
šoping u SEGEDINU


Termini putovanja:  jesen 2012. godine

    CENA ARANŽMANA

1400 dinara za polazak iz Beograd

1200 dinara za polazak iz Novog Sada

 

Polazak iz Beograda oko 06:00 časova sa parkinga kod hotela Kontinental, a iz Novog Sada u 07:15 časova, sa parkinga kod lokomotive (ukoliko bude manje od 15 prijavljenih putnika iz Novog Sada, polazak ce biti kod Rodica). Vožnja do Subotice i nastavak putovanja ka Segedinu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak u Segedin – tržni centar ARKAD oko 10.00 časova. Slobodno vreme za shoping i ostale aktivnosti.  Posle tri sata šopinga polazak ka Morahalomu i dolazak u banju Eržebet. Celodnevni boravak u banjskom kompleksu. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, jakuzzi bazenima, korišćenje saune, sobe za odmor... Boravak u banji do 20.00 časova. Dolazak u Novi Sad/Beograd u kasnim večernjim časovima na mesto polaska.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Prevoz  autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na relaciji Beograd-Novi Sad-Morahalom-Segedin-Novi Sad-Beograd;
* Boravišna taksa
;
* Usluge pratioca grupe i organizacija putovanja;

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Obavezno putno zdravstveno osiguranje (mogućnost plaćanja u agenciji u iznosu od 120.00 dinara)

* Doplata za celodnevno
korišćenje termalnih bazena i korišćenje saune 5 eura vodiču u autobusu.
* Individualne putnikove troškove
i druge nepomenute usluge,
U sklopu kompleksa nalazi se čarda gde je moguć ručak.

Morahalom-banja Eržebet    www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

Tržni centar ARKAD           www.arkadszeged.hu

 

NAPOMENE:

Napomene: Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare ( plave) putne isprave, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati vizu. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima konzulata zemlje u koju putuju. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva ( kartice, gotovina ), kao i medjunarodno putno osiguranje. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Kalkulacija je radjena na bazi 40 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržistu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu.

Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
Organizator putovanja je Turisti
čka agencija Astra Tours 021, licenca OTP 51/10od 02.02.2010..

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Astra Tours 021.
Aranžman je rađen na bazi od minimum
45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 2 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

 Cenovnik broj 1. od 07.02.2012.godine