• +381 (0) 21 6 350 960

Terme Catez

Terme Čatež su najveće prirodno lečilište u Sloveniji. Nalaze se između reke Save i reke Krke na samoj granici Hrvatske i Slovenije. Od Beograda su udaljene 430 km i do njih se može stići redovnom, svakodnevnom, autobuskom linijom iz Beograda. Tri hotela čine termalni kompleks. Vodenu letnju rivijeru čine dečiji bazeni, divlja reka i tobogani, bazen sa veštačkim  talasima, bazeni nepravilnog oblika sa masažnim ležištima, whirlpool-ima i slapovima. Dobar  šoping u obližnjem mestu Brežice (do kojeg se stiže redovnim autobusom koji staje ispred hotela) učiniće Vaš boravak kompletnim. Obilje zabave je zagarantovano i deci i odraslima.

LETNJA TERMALNA RIVIJERA - raj za sve generacije

(otvorena od druge polovine aprila do sredine oktobra)
Najveći otvoreni termalni bazenski kompleks u Sloveniji i široj okolini: 10 bazena s više od 10.000 m2 termalnih vodenih površina, koji se razlikuju po temperaturi (26 – 36° C), obliku i atraktivnostima: gusarsko ostrvo za najmlađe, dečiji vodeni park s igračkama, olimpijski bazen za ljubitelje plivanja, 450-metarska spora reka za vožnju na velikim obručima, bazen nepravilnih oblika s toboganima, tobogan bumerang, bazen s talasima, whirlpooli, vodena klizališta, zabavni park s gusarskim tornjem, bandži trampoline, brojni ugostiteljski objekti koji zadovoljavaju sve ukuse.

 

ZIMSKA TERMALNA RIVIJERA - termalni park, koji vam 365 dana u godini dočarava leto

Najveći pokriveni bazenski kompleks u Sloveniji, ispod tri povezane kupole 365 dana u godini na više od 2.300m2 termalnih vodenih površina. Brojne vodene atrakcije: tobogan skakaonica, tobogan kamikaza, pruga za surfovanje, gusarski brod za najmlađe, vulkansko brdo koje izbacuje lavu i vatreni grad, unutrašnji i spoljašnji bazen nepravilnog oblika ( 31-32° C), dečiji bazen i dečija igraonica, bazen s talasima, crna rupa - tobogan sa svetlosnim efektima, divlja reka i tobogan, masažna ležišta, vodeni tokovi, talasi, whirlpooli, drvo doživljaja, ručne masaže,  solarijumi, restoran, terasa, livada za sunčanje...
Obnovljeni Sauna park  je povezan sa zimskom Termalnom rivijerom i na 1.500 m2 površine nudi  8 tematsko različitih sauna: parna sauna (40-50°C) – pročišćava disajne puteve, infracrvena sauna (50-60°C) – infracrvene zraci za uspešno otklanjanje otrovnih supstanci iz tela, ekstremna sauna (90-110°C) –
za sve koji žele isprobati granice svoje izdržljivosti, aquaviva sauna (50-90°C) - sa svetlosnim i zvučnim efektima opuštanja, finska aroma sauna (70-90°C) –tradicionalni oblik znojenja, slana sauna (70-80°C) –  za piling tela, kristalna sauna (70-80°C) – s efektima negativnih jona koji opuštaju, smiruju i osvežavaju, indijanska sauna na otvorenom ( 60-75°C)– u upotrebi leti i zimi ; 2 solarijuma, 2 bazena za rashlađivanje i 2 bazena za relaksaciju, nudistička terasa.

 

CENTAR ZDRAVLJA I LEPOTE U HOTELU TERME i SPA & WELLNESS CENTAR U HOTELU ČATEŽ - svet dobrih osećaja

Obnovljeni centar u Hotelu Terme iznenađuje raskošnim odabirom! Termalni bazeni, solarijumi, saune, fitness studio, kozmetički salon i masažni centar nude odlične kombinacije! Izaberite „Nedelju za sebe“, „Preventivni pregled“, „Menadžerski program“ ili neki drugi wellnes program. Izaberite originalnu masažu i nikako ne propustite vrlo privatne rimsko-irske kupke!  

Kada budete  izašli iz Spa & wellness centra u Hotelu Čatež videćete šta znači osećaj opuštenosti! Neka ugađanje započne u dodiru vulkanskog kamenja, indijskim, orijentalnim, arapskim masažama i aromaterapijama. Neka se lepota nastavi s izvrsnom negom lica – s kristalima, kavijarom ili vitaminima. Uživajte u dvoje u sauni i whirlpoolu i dozvolite suncu da vas zagrli na sunčanoj terasi!

 

VRHUNSKI ZDRAVSTVENI CENTAR I LEČILIŠNE USLUGE U HOTELU ČATEŽ

Čateška termalna voda pomaže kod  stanja nakon povreda motoričkog sastava, kod ginekoloških, reumatskih, mišićnih i neuroloških bolesti. Kurativnu hidroterapiju dopunjavaju brojne druge terapije i izokinetika: najsavremenija dijagnostička i trenerska metoda jačanja mišića. U centru deluju ambulante za fizijatriju, reumatologiju, ortopediju i neurohirurgiju. 

SPORTSKO – REKREATIVNI CENTAR U HOTELU TOPLICE - obilje sporta, rekreacije i prijatnog druženja

Igralište za tenis u klimatizovanoj dvorani, 6 spoljašnjih peščanih igrališta za tenis, skvoš, kuglanje, fitness, badminton, stoni tenis, spoljašnje višenamensko asfaltno igralište za košarku, fudbal i rukomet kao i ostale igre s loptom. U sportskom centru je gostima na raspolaganju računar s internet pristupom.


DODATNA PONUDA - večernja zabava, igra i zabava na talasima sreće.
Bogat celodnevni besplatni animacijski program, izleti u okolini, iznajmljivanje bicikala, Grand Casino Lido…