• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 04. April 2019.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

VENECIJA - 2 noci

Smeštajni objekti


VENECIJA -
sa posetom Trstu

 

30. decembar 2018 - 03. januar 2019.
/ 5 dana - 2 noćenja / autobusom

 

 

 

Venecija - nevesta mora i kraljica Jadrana, grad vode i mostova, raskošne arhitekture i jedinstvenih ambijenata, bogate istorije i posebne atmosfere. Danas se u  Veneciji nalazi na 188 ostrva koje razdvaja više od 170 kanala i spaja preko 400 mostova. Posetiti ovaj grad znači poći u susret prošlosti i to onom najlepšem i najvrednijem delu,te stoga nije ni čudo što su kroz vekove ali i danas umetnici i intelektualci,pesnici dolazili u Veneciju u potrazi za inspiracijom, ali i da uživaju u materijalnoj i duhovnoj raskoši koju krije ovaj grad. Venecija je uvek lepa, a u vreme novogodišnjih praznika, veličanstvena. Verona, grad Romea i Julije nam je takođe omiljena odrednica kada posećujemo ovaj deo Italije.. Pre uživanja u lepotama ovih gradova, svratićemo u Trst, a zatim otići na savršeno mesto gde ćemo zadovoljiti uvek prisutnu potrebu za šopingom. Evo kako smo mi to zamislili..

 

Program putovanja:

1. Dan /30.12.2018/: NOVI SAD – BEOGRAD
Polazak u 19:
00h iz Novog Sada, sa parkinga kod Lokomotive, a iz Beograda u 20:00h. Tačno vreme i mesto polaska proveriti u agenciji dva dana pred put. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. Dan /31.12.2018/: TRST – OUTLET PALMANOVA   NOVENTA DI PIAVE - VENECIJA - NOVENTA DI PIAVE
Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini
, Palmanova (www.palmanovaoutlet.it) koji se sastoji od velikog broja radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću...). Slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do mesta Noventa di Piave gradića u regiji Veneto, nedaleko od Venecije, gde se preko puta hotela nalazi jedan od većih Outlet centara McArthurGlen Designer. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativno odlazak za Veneciju na doček Nove godine. Po dolasku u luku Punta Sabioni ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. DOČEK NOVE 2019. GODINE! U dogovoreno vreme povratak brodom u luku Punta Sabioni. Povratak u hotel. Noćenje.

3. Dan /01.01.2019/: NOVENTA DI PIAVE – VERONA – PADOVA – NOVENTA DI PIAVE
Doručak.
Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Verone – grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća...Slobodno vreme za
uživanje i šetnju jednim od najlepših gradova regije Veneto. Nakon obilaska Verone, odlazak do Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u Noventa di Piave. Noćenje.

4. Dan /02.01.2019/: NOVENTA DI PIAVE – VENECIJA – BEOGRAD  - NOVI SAD
Doručak.
Napuštanje hotela. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto... Nakon obilaska slobodno vreme. U kasnim poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni i polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

5. Dan /03.01.2019/: BEOGRAD - NOVI SAD  Dolazak u Beograd/Novi Sad u jutanjim časovima na mesto polaska.

 

109 first minute cena  do 17.11.
(broj soba po
sniženoj ceni ograničen)

Cena: 125 eur (po osobi)

 

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz autobusom turističke klase (AC,DVD);

 • smeštaj u hotelu 4* u mestu Noventa di Piave, na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3 sobama (doručak-kontinentalni);

 • razgledanje Trsta i Venecije u pratnji vodiča i poseta tržnom centru Palmanova;

 • usluge licenciranog vodiča i organizacije putovanja.

   

  Cena aranžmana ne obuhvata:

 • obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: (grupno: deca do 18god. - 3 €, lica od 18 do 70 godina – 6 Eur, osobe od 70-80 god 12);

 • individualne troškove putnika;

 • vožnju brodom do Venecije (povratna karta), plaća se na licu mesta:

 • 25 € odrasli / 20 € deca (za Novogodišnju noć);

 • 20 € odrasli / 15 € deca (za 02.01.2019);

 • fakultativni obilasci i ulaznice.

  Fakultativni izleti:

   Verona i Padova – 25 € odrasli / 15 € deca

   

  Popusti i doplate:

 • doplata za 1/1 sobu – 50 €, na upit;

 • popust  za dete do 12 god. sa dve punoplatežne osobe - 10 €.

 • Ne postoji mogućnost  umanjenja cene  za sopstveni prevoz

  Način i uslovi plaćanja:

 • U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

 • prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

 • platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan

 • Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate samo u prostorijama agencije

 • prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak na 3 mesečne rate . Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.

   

  Hotel u koji smeštamo grupu (ili sličan iste kategorije):

  BASE TO STAY 4* je smešten u mestu nedaleko Venecije, u prelepom italijanskom gradu Noventa di Piave. Ovaj hotel vrhunske usluge i modernog dizajna nudi odličan smeštaj svim svojim gostima. Svaka savremeno dizajnirana soba ima tuš/wc, kablovski internet, AC, fen za kosu. Hotel raspolaže recepcijom 24h, lobijem, restoranom, wi-fi internetom, parkingom, baštom. Gosti mogu da se opuste u salonima hotela Base To Stay, koji se nalaze na otvorenom i unutar objekta. Detaljnije o ovom hotelu možete videti prateći link: http://www.basehoteltostay.it/en/hotel

   

NAPOMENE: Kalkulacija je rađena na bazi minimum 60 platežnih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja, kao I da realizuje prevoz u saradnji sa drugom agencijom. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.  Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Ukoliko putnik ne poseduje potrebna dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.  VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu

Cenovnik br. 2 od 06.11.2018.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Astra Tours 021 doo Novi Sad   Licenca OTP 51 od 02.02.2010.