• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 17. Jul 2019.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

SARM JUZNOG TIROLA SA INZBRUKOM

Cenovnici

Smeštajni objekti

ŠARM JUŽNOG TIROLA SA INZBRUKOM

26.04./01.05.2019.


Tirol regija koja mami svojim gradovima i  prirodnim bogatstvima, regija koja je kroz istoriju od 14.veka bila pod dinastijom Habzburg sve do završetka prvog svetskog rata kada je mirovnim sporazumom u Sen Žermenu podeljen u dve države, Austriju (pokrajna Tirol) i Italiju(Trentino-Južni Tirol). Sa činjenicom da je Tirol izpresecan Alpima, tirolski  gradovi imaju posebnu draž. Gradovi poput Inzbruka(glavnog grada Austrijske regije Tirol) i Trenta(glavnog grada Italijanske regije Trentino-Južni tirol), Bolcana, odišu  srednjovekovnim urbanim gradskim jezgrom sa pregršt kulturno istorijskih spomenika iznad kojih se uzdižu visoki Alpi. Uživaćete u predivnoj prirodi  koju nam nude Dolomiti(planinski venac istočnih Alpa), pri samoj poseti neodoljivog i  njavise fotografisanog jezera na Alpima, jezera Braies koje se nalazi na 1496 metara nadmorske visine. Sve ćemo ovo “zasladiti” posetom čarobnom svetu kristala u fabrici Swarovski u omalenom gradiću Vatensu, nedaleko od Inzbruka. Imaćete priliku da vidite najveću kristalnu kupolu na svetu sačinjenu od 595 komada kristalnih ogledala. Upoznaćete Bergamo grad koji nije samo stanica za niskobudzetne avio kompanije nego je dragulj Lombardijske regije u Italiji. Grad koji  ce vas zaseniti svojim srednjovekovnim gradjevinama I šarmirati uskim autentičnim italijanskim ulicama sa velikim izborom italijanskih restorana gde mozete degustirati najkavitetniju italijansku kuhinju uz neko fino italijasnko vino. Sve smo u ovom prpogramu oismislili kako bi zadovoljili svako vaše čulo, sa kombinacijom istoriskih gradova I prirodnih lepota koju nudi ovaj delić Evrope. Uživajte I prepustite se čarima Južnog Tirola I Inzbruka.


Program putovanja:

1. dan (Petak 26.April)   Novi Sad - Beograd  Polazak iz Novog Sada i Beograda u popodnevnim časovima (mesto polaska I tačno vreme znaće se dva dana pre puta). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (Subota 27.April) TRENTO  Prepodnevna vožnja preko pokrajine Veneto. Nastavak putovanja kraj oblasti jezera Garda do Trenta u pokrajini Trentino - Južni Tirol. Dolazak u Trento u podnevnim časovima. Po dolasku sledi kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje: trg Duomo sa sjajnom Katedralom iz 12./13. veka, fontanom Neptuna i kućom Rela sa freskooslikanom fasadom, potom znameniti dvorac Buonkonsiljio, nekadašnje sedište princa i biskupa grada. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Noćenje.

3. dan (Nedelja 28.April) BOLCANO – JEZERO BRAIES (Fanes-Senes-Braies Natural Park)  Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili celodnevni fakultativni izlet do Bolcana I jezera Braies(Lago di Braies). Prvobitno dolzimo u Bolzano. Pri dolasku sledi kraći obilazak istorijskog centra grada i razgledanje: Valterov trg – glavni gradski trg; Laubengase – ulica portika, glavna trgovačka zona grada, gotska Katedrala iz 11. veka, monument Pobede… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon čega ćemo se uputiti ka najlepsem prirodnom jezeru na Dolomitima, predivnom bajkovitom Braies-u. Uživanje u krajolikom predelu, opuštanje uz prirodu I mogućnost lagane plovidbe jezerom autentičnim čamcima sa veslima. Nakon napunjenih pluća čistim vazduhom, I potpunom relaksacijom, krecemo prema Trentu. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. dan (Ponedeljak 29.April) INZBRUK – VATENS  Doručak. Fakultativni odlazak do Inzbruka. Po dolasku sledi kraće razgledanje grada uz šetnju najveće turističke atrakcije ovog grada, „Kuće sa zlatnim krovom“. Slobodno vreme u centru grada. Nakon Inzbruka odlazak do gradića Vatens. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete SVETU KRISTALA SVAROVSKI. Neverovatan svet kristala sa vrtovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnima… Mogućnost kupovine nakita od Svarovski kristala po fabričkim cenama u prodajnom butiku. Polazak ka Trentu. Noćenje.

5. dan (Utorak 30.April) BERGAMO Doručak. Odjava iz hotela i polazak ka Bergamu ili fakultativno do trznog centra Elnos. Dolazak u Bergamo. Razgledanje grada koji zovu i „Grad teatra“. Bergamo je poznat i po tome što je gradsko jezgro potpuno okruženo srednjovekovnim zidinama sa Gornjim i Donjim delom grada koji predstavljaju zasebne istorijske celine sa predivnim romaničkim, gotičkim, renesansnim fasadama. Nakon razgledanja, slobodno vreme. Sledi put prema Srbiji preko Italije, Slovenije, Hrvatske…

6. dan (Sreda 01.Maj) Novi Sad – Beograd  Dolazak u Novi Sad, Beograd u poslepodnevnim satima.

Cena aranžmana:   199 € (po osobi)

   Za uplatu do 15.marta: AKCIJSKA CENA 189 €

 

 Cena aranžmana uključuje:
 *   prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
*   3 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu sa 3* u regiji južnog Tirola u Italiji
*   obilaske Trenta  prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
*   smeštaj u 1/2 ili 1/3 sobama
*   usluge vodiča
*   organizacione troškove

Cena aranžmana ne uključuje:
*    Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
*    Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 5 € u din. protivvrednosti)
*    Ostale nepomenute usluge
*    Doplatu za jednokrevetnu sobu – 50 €
*    Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 80 €
*   Gradska turistička taksa koja za hotele sa 3* iznosi 4 € dnevno po osobi, ukupno 12 € za tri noćenja – PLAĆA SE U AGENCIJI!

Fakultativni izleti:
*    Izlet za Bolcano-Jezero Braies – 40 €
*    Izlet Inzbruk
– Vatens –20

*    Posetu Svarovski svetu kristala – 20 €
*    Izlet Bergamo – 25 €
*   Šoping u tržnom centru Elnos – 10 €

Način i uslovi plaćanja:
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

·        prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

·        prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama (maks. 3 rate nakon puta). Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.

·        platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan

·        Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate.


Napomene:

Tacno ime hotela znace se 5 dana pred put. Kalkulacija je rađena na bazi 50 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti ( npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Preporuka je da se putnici sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji  www.europa.rs  ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Cenovnik br. 1 od 21.02.2019.


Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Astra Tours 021 doo Novi Sad
 licenca OTP 51 od 02.02.2010.