• +381 (0) 21 6 350 960

BEC u novembru

Smeštajni objekti

 

B E Č

     autobusom 
/5 dana - 2 noći/

 


Uplovite u nostalgična sećanja na najveću monarhiju na Dunavu, na careve i valcer-kraljeve, na raskošne dvorce i plemićke škole jahanja. Ceo Beč je jedan živi muzej. Zahvaljujući bogatoj ostavštini iz doba Habsburgovaca, Beč je danas prava evropska kulturna prestonica koja se poslednjih godina iznenađujuće podmladila ne gubeći pri tom svoj tipični šarm.

 

Program putovanja:

1. Dan 08.11.2019./ petak/: Beograd

Polazak iz Beograda u 21 časa, iz Novog Sada u 22:30 (tačno vreme I mesto polaska znaće se dva dana pre puta). Vožnja kroz Mađarsku i Austriju do Beča.

2. Dan 09.11.2019./subota/: Beč

Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Po dolasku razgledanje grada uz pratnju vodiča, panoramski: Neu City, Prater, Ring: Urania, Opera, Albertina, Naturhistorische i Kunsthistorische Museum, Hofburg, Parlament, Burgteatar, Rathaus, Votivkirche; Karlsplatz, Musikverein, Secession, Hundertwasser Haus,…zatim šetnja centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. Slobodno poslepodne. Noćenje.

3. Dan 10.11.2019/nedelja/: Beč

Doručak. Nakon doručka, odlazak do grada i nastavak razgledanja. Slobodno vreme za posetu nekom od mnogobrojnih muzeja, šoping ili uživanje u čuvenoj Saher torti i Melange kafi. Fakultativni odlazak do dvorca Belvedere – rezidencije Eugena Savojskog, jednog od najlepših baroknih kompleksa na svetu, u kome se danas nalazi nacionalna galerija Austrije. Zatim odlazak do Hundertwasser haus-a, arhitektonskog ostvarenja neobičnog umetnika, a zatim i do Dunavskog tornja (Donauturn) – najviše građevine Beča na čijem se vrhu nalazi rotirajući restoran iz kog se pruža veličanstven pogled na grad i u povratku odlazak do zabavnog parka Prater. Uveče fakultativni odlazak u boemsku četvrt Grincing na večeru uz tradicionalnu austrijsku muziku. Noćenje.

4. Dan 11.11.2019/ponedeljak/: Beč – Novi Sad/Beograd

Doručak. Napuštanje hotela. Nakon doručka, fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata sveta, razgledanje carskih prostorija i odaja uređenih po ukusu Marije Tereze u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu iznad dvorca - Gloriette. Slobodno vreme do popodnevnih časova kada je planiran povratak za Srbiju.

5. Dan. 12.11.2019/utorak/: Novi Sad/Beograd

Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska.                            

 

 

Cena aranžmana:   99 €  po osobi

 

 

Cena aranžmana obuhvata:

·    prevoz autobusom  turističke klase (AC, DVD);

·    smeštaj u hotelu 3*  u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom ;

·    obilasci prema programu putovanja;

·    usluge licenciranog vodiča i organizacije putovanja.

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

v obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: deca od 6 meseci do 18. godina – 5 ; lica od 18 do 70 godina – 6 eura; lica od 70 do 80 godina 17 eura);

-   fakultativni obilasci i ulaznice (deca od 2 do 12 godina ostvaruju popust od 20% na izlete)

  • Belvedere + Hundertwasser  haus + Dunavski toranj   - 20
  • dvorac Schönbrunn - 30 € (sa ulaznicom za svih 40 soba/Grand tour)
  • večera u nacionalnom restoranu - 26 €

                     

 

Popusti i doplate:

doplata za 1/1 sobu –69 €;

popusti za dete, važi uz dve punoplatežne osobe:  -  jedno dete od 0-11,99 ostvaruje popust u iznosu od 20  (ima mesto u autobusu, ima sopstveni ležaj-krevet na sprat);

Za stranke koje koriste sopstveni prevoz nema umanjenja cene

 

Način i uslovi plaćanja:
U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja

·         prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

·         prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama (maks. 2 rate nakon puta). Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana

·         platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan

·         Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate.


Opis hotela u koji najčešće smeštamo goste
:

IBIS Budget Wien Sankt Marx HOTEL - www.etaphotel.com

Lanac evropskih hotela. Ima ih oko 420 u Evropi. Moderni, čisti, funkcionalni, na dobrim lokacijama. Hotel iz ponude je moderan hotel, sa komfornim sobama. Od ovog hotela do strogog centra grada i hotela Saher ima svega 4 km. U neposrednoj blizini nalazi se metro stanica. Hotel ima recepciju, garažu, restoran u kome se služi doručak, internet u lobiju, kao i u sobama (besplatno za goste hotela). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, kontinentalni doručak - samoposluživanje. Svaka soba ima tuš/WC i plazma TV, wi-fi internet. 


Napomene:

Kalkulacija je rađena na bazi 55 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti ( npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Preporuka je da se putnici sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji  www.europa.rs  ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu

Cenovnik br. 1 od 01.10.2019.god. 

 

 

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Astra Tours 021 doo Novi Sad, licenca OTP 51 od 02.02.2010.