• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 17. Jul 2019.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

BEC PRVI MAJ - 2 noci

Smeštajni objekti

               B E Č  28.04 – 02.05.2019.

/ 5 dana - 2 noćenja / autobusom


      

Uplovite u nostalgična sećanja na najveću monarhiju na Dunavu, na careve i valcer-kraljeve, na raskošne dvorce i plemićke škole jahanja. Ceo Beč je jedan živi muzej. Zahvaljujući bogatoj ostavštini iz doba Habsburgovaca, Beč je danas prava evropska kulturna prestonica koja se poslednjih godina iznenađujuće podmladila ne gubeći pri tom svoj tipični šarm.

Program putovanja:

1.Dan 28.04.2019. (nedelja): Beograd / Novi Sad  Polazak iz Beograda u 20:00h sa parkinga kod Sajma-Home Centar, a iz Novog Sada u 21:30h kod Lokomotive (tačno vreme i mesto polaska proveriti u agenciji dva dana pred put). Vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim puzama radi odmora do Beča.

2.Dan 29.04.2019. (ponedeljak): Beč

Dolazak u Austriju u ranim jutarnjim časovima. Ukoliko na graničnom prelazu ne bude dužih zadržavanja, planirana je poseta poznatom Parndorfu, outlet tržnom centru sa preko 150 radnji koje se prostiru na 37.ooo m2. Nastavak putovanja   ka „carskoj Vieni“. Po dolasku u grad razgledanje grada uz pratnju vodiča na srpskom jeziku, panoramski: Neu City, Prater, Ring: Urania, Opera, Albertina, Naturhistorische i Kunsthistorische Museum, Hofburg, Parlament, Burgteatar, Rathaus, Votivkirche; Karlsplatz, Musikverein, Secession, …zatim šetnja centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.Dan 30.04.2019. (utorak): Beč

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za uživanje u čuvenoj Saher torti i Melange kafi ili fakultativni odlazak do:

* dvorca Belvedere rezidencije Eugena Savojskog, jednog od najlepših baroknih kompleksa na svetu, u kome se danas nalazi nacionalna galerija Austrije. Zatim odlazak do Hunderwasser haus-a, arhitektonskog ostvarenja neobičnog umetnika, potom na Dunavski toranj (Donauturn) najvišu građevinu Beča na čijem se vrhu nalazi rotirajući restoran iz kog se pruža veličanstven pogled na grad. ili

* Banja Baden - “Grad bašti”, kako je drugačije nazivaju, zbog hiljade ruža zasađenih u gradskom jezgru. Nakon obilaska

Povratak u hotel. U večernjim časovima fakultativni odlazak u tradicionalnu bečku kafanu, na večeru uz austrijske specijalitete i muziku. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan 01.05.2019. (sreda): Beč

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn (obavezna rezervacija prilikom prijave, broj mesta ograničen), jedne od najpoznatijih carskih palata sveta, razgledanje carskih prostorija i odaja uređenih po ukusu Marije Tereze u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac. Slobodno vreme do popodnevnih časova, kada je planiran povratak za Srbiju. Vožnja kroz Austriju i Mađarsku.

5. Dan 02.05.2019. (četvrtak): Novi Sad/Beograd

Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska.                            

 

First minute cena 99 za rezervacije do 15.03.

Cena po osobi: 
109 


Cena aranžmana obuhvata:

·    prevoz autobusom  turističke klase (AC, DVD);

·    smeštaj u hotelu IBIS Budget Wien Sankt Marx, u gradu u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom - doručak kontinentalni švedski sto;

·    obilasci prema programu putovanja;

·    usluge licenciranog vodiča i organizacije putovanja.

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

·   obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: deca od 6 meseci do 18. godina – 5 ; lica od 18 do 70 godina – 6 eura; lica od 70 do 80 godina 17 eura);

·    fakultativni obilasci i ulaznice (deca od 2 do 12 godina ostvaruju popust od 20% na izlete)

  • Belvedere + Hundertwasser  haus + Dunavski toranj   - 20
  • Banja Baden 15 €
  • dvorac Schönbrunn - 25 € (sa ulaznicom za svih 40 soba/Grand tour)
  • večera u nacionalnom restoranu - 26 €

                     

Popusti i doplate:

·    doplata za 1/1 sobu – 55 €;

·    popusti za decu, važe uz dve punoplatežne osobe:

-  1 dete od 0-5,99: plaća 50€ (ima mesto u autobusu, nema sopstveni ležaj);

-  1 dete od 6-11,99: plaća 65€ (ima mesto u autobusu, ima sopstveni ležaj-krevet na sprat);

·    Za stranke koje koriste sopstveni prevoz nema umanjenja cene.

 

Način i uslovi plaćanja:
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

·         prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

·         prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama (maks. 3 rate nakon puta). Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.

·         platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan

·          Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate.

Opis hotela:  IBIS Budget Wien Sankt Marx HOTEL - www.etaphotel.com

Lanac evropskih hotela. Ima ih oko 420 u Evropi. Moderni, čisti, funkcionalni, na dobrim lokacijama. Hotel iz ponude je moderan hotel, sa komfornim sobama. Od ovog hotela do strogog centra grada i hotela Saher ima svega 4 km. U neposrednoj blizini nalazi se metro stanica. Hotel ima recepciju, garažu, restoran u kome se služi doručak, internet u lobiju, kao i u sobama (besplatno za goste hotela). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, kontinentalni doručak - samoposluživanje. Svaka soba ima tuš/WC i plazma TV, wi-fi internet. 


Napomene:
KALKULACIJA JE RAĐENA NA BAZI MINIMUM 50 PLATEŽNIH PUTNIKA. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja, kao I da realizuje prevoz u saradnji sa drugom agencijom. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.  Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Tačno ime hotela znaće se 5 dana pred put. Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga.  Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Ukoliko putnik ne poseduje potrebna dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.
VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu   Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

Cenovnik br. 1 od 20.02.2019.


Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Astra Tours 021 doo Novi Sad
 licenca OTP 51 od 02.02.2010.