• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Oktobar 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Budimpesta - izlet 09.10

Smeštajni objekti

BUDIMPEŠTA

JEDNODNEVNI IZLET 
TERMIN:
09.10.2021.

 

Spajanjem tri grada Budima, Obude i Pešte 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas prava turistička poslastica za mnoge turiste koji je posećuju. Lepoti Budimpešte, pre svega, doprinosi 11 mostova koji spajaju dva dela grada – Budim I Peštu, Kraljevska palata na uzvišenju na samoj obali Dunava, zgrada Parlamenta koja je jedna od najvećih u svetu, Trg Heroja,prelepi široki bulevari Andraši i Rakoci… Ne može se sa sigurnošću reći da li je Budimpešta lepša danju ili noću ali svakako sa razlogom nosi epitet „Kraljica Dunava”.

PROGRAM PUTOVANJA:
Subota 09.10.2021. - Polazak iz Novog Sada u 04h ujutru, sa parkinga kod lokomotive kod železničke stanice. Vožnja ka graničnom prelazu Horgoš. Obavljanje graničnih formalnosti. Nastavak putovanja kroz Mađarsku do Budimpešte, sa usputnim pauzama radi odmora. Po dolasku panoramsko razgledanje grada: Trg Heroja, Budimski zamak, Andraši bulevar, zgradu opere, Bazilike Sv. Ištvana, Margitino ostrvo na Dunavu, mostove: Margitin, Lančani, Eržebet i Sečenji, zatim zgrada Parlamenta, Budimska tvrđava, ribarski bastion. Nakon panoramskog razgledanja odlazak na Citadelu odakle se vidi prelepa panorama Budimpešte. Sledi odlazak do Vaci ulice, glavne shopping ulice sa brojnim prodavnicama, suvenirncama i kafićima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti putnika ili fakulatitivan odlazak na krstarenje Dunavom. U 20h  je predviđen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Očekivani dolazak u Novi Sad na mesto polaska je kasnim večernjim ili ranim jutranjim časovima (u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima). Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA: 2.650, 00 dinara


CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- prevoz autobusom turističke klase (audio, video, A/C ) na navedenoj relaciji
- obilaske prema programu putovanja
- pratnju vodiča tokom trajanja celog putovanja
- organizaciju putovanja


CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
-  fakultativne izlete: Krstarenje Dunavom 15 EUR po osobi ( minimum 30 prijavljenih putnika )
-  medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
-  individualne lične troškove i ostale nepomenute troškove u programu putovanja

NAČIN PLAĆANJA:
- dinarski 30% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak do pune cene najkasnije 10 dana pred put
- platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

NAPOMENA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner. Program je rađen na bazi minimum 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA.
Dnevni izlet realizuje turistička agencija Astra Tours 021 doo, registar turizma BTP 23/2021