• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 18. Februar 2019.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

SARAJEVO - 1 nocenje

Cenovnici

Smeštajni objekti

SARAJEVO  
1 noćenje - autobusom

 10.11-12.11.2018 

 

  


Sarajevo je pravi unikat među gradovima. Nasmejani ljudi otvorena srca, savršeni ćevapi, Baščaršija sa svojim šarmom, kafa iz fildžana i lepota grada koji odiše pozitivnom energijom…Tako bi se najkraće mogao opisati. Stoga nemojte propustiti ovu priliku da provedete praznik u ovom gradu koji će vam se uvući pod kožu, ostati u vašem srcu zauvek i pokazati šta je prava zabava!

 

Program putovanja:
1.Dan 10.11 /subota/: Novi Sad - Polazak iz Novog Sada u 23:30 časova parking kod Lokomotive (tačno vreme će se znati dva dana pre puta). Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.


2.Dan 11.11 /nedelja/: Sarajevo – dolazak u Sarajevo, panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, Stara srpska crkva iz XII veka, Svrzina kuća, Begova džamija, Sahat kula, Bezistan, Katolička katedrala, park pisaca, jevrejski hram i sinagoga... 
Fakultativni odlazak do vrela Bosne. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti – kafa u Baščaršiji, baklava ili urmašica će svakako prijati. Uveče fakultativni odlazak u neki od nacionalnih restorana na večeru.
Noćenje.

3.Dan 12.11 /ponedeljak/: Sarajevo-Mostar– Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do Blagaja, koji se nalazi na putu do Mostara. Obilazak grada ( stari most, Kula Herceguša, Sahat kula, Kriva Ćuprija...). Stari grad je istorijska četvrt Mostara koja sa Starim mostom i nizom ostalih sadržaja čini ovaj grad prepoznatljivom tačkom i na svetskoj llisti Top destinacija. Kafa u restoranu ispod mosta je poseban ugođaji i ovo je najjači utisak koji ćete poneli iz Mostara.

Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak za Sarajevo, i u večernjim časovima polazak za Novi Sad.

4.Dan 13.11 /utorak/: Novi Sad Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim časovima na mesto polaska. 

                       

 

                            Termin putovanja:                Cena aranžmana                 

           10.11-12.11.2018                      49   po osobi


 


 

 

Način i uslovi plaćanja:

U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

·      prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

·         platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan

·         Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate samo u prostorijama agencije

·      Čekovima građana: prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak na 3 mesečne rate . Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.

 


U cenu aranžmana su uračunati:

·         prevoz autobusom turističke klase (AC, DVD)

·         smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* na bazi 1 noćenja sa doručkom

·         obilasci prema programu putovanja

·         usluge licenciranog vodiča i organizacije putovanja

U cenu aranžmana nisu uračunati:

·         putno zdravstveno osiguranje (grupno:odrasli 260 din, deca do 18 godina 170 din, osobe od 70-80 god 780 din)

·         fakultativni obilasci:

·         Vrelo Bosne - 5 € (uključena ulaznica)

·         Blagaji i Mostar - 15 €

·         Večera u nacionalnom restoranu – 15 €

 

Popusti i doplate:

·         doplata za 1/1 sobu 50% na upit;

·         popusti za decu, važe uz dve punoplatežne osobe:

-  dete od 0-2 godina gratis (ima mesto u autobusu, nema sopstveni ležaj),

-  dete od 2-12 godina ima popust 10%;

 

 

Napomene:

KALKULACIJA JE RAĐENA NA BAZI MINIMUM 50 PLATEŽNIH PUTNIKA. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja, kao I da realizuje prevoz u saradnji sa drugom agencijom. Tačno ime hotela znaće se najkasnije 5 dana pre puta. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika. Tačno ime hotela znaće se 5 dana pred put. Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga.
Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Ukoliko putnik ne poseduje potrebna dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.

 

Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

Cenovnik br. 1 od 14.09.2018.god.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Astra Tours 021 doo Novi Sad, licenca OTP 51 od 02.02.2010.