• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 10. Januar 2022.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

PULA i OKOLINA - privatan smestaj

Smeštajni objekti


Pula

Pula je grad star 3000 godina u kojem se prepliću kultura i brojne prirodne lepote njegove okoline.
Ono što Pulu čini prepoznatljivom je amfiteatar iz prvog veka, šesti po veličini u svetu, popularno zvan Arena. Osim arene u gradu se nalaze brojne sačuvane antičke rimske građevine. Pulske fortifikacije predstavljaju niz od dvadesetak tvrđava oko grada, građenih za potrebe austrijske vojske u 19. veku, kada je Pula bila glavna ratna luka Habsburške monarhije. Predivne plaže i bistro plavo more te veliki broj sunčanih dana kao i mnoštvo događanja su razlog što Pula leti privlači brojne turiste. Od pulskih plaža najpoznatije su Gortanova Uvala na Lungomareu, Ambrela i Havajsko na Verudeli, te Pješčana Uvala i Valkane.


Premantura

Premantura je malo turističko mesto smešteno na krajnjem jugu istarskog poluostrava. Njena istorija je izrazito bogata i seže duboko u prošlost. Na ostrvcu Fenoliga pronađeni su ostaci dinosaura stari 70 miliona godina ,koji se i danas mogu razgledati.
Južno od sela nalazi se Rt Kamenjak zastićeni krajolik i park prirode dužine 9,5 km sa zadivljujućom obalom dugom 30 km. Na području nalazi se preko 550 biljnih vrsta od kojih se posebno ističu brojne vrste orhideja.
Premantura se izdvaja kristalno čistim morem, stenovitim plažama koje se mesaju sa šljunkovitim uvalama. Premantura je idealna za ljubitelje prirode i zaljubljenike u sport jer nudi mnogobrojne sadržaje kao što su ronjenje, windsurfing, te mnoštvo belih puteva i savršenih biciklističkih ruta.


Fažana

Nadomak Pule smeštena uz more, nasuprot ostrva Brijuni, Fažana se ponosi svojim ribarskim tradicijama.
Zahvaljujući prekrasnim plažama i čistom prozirnom moru rado je posećuju porodice s malom decom i svi koji se žele odmoriti u malom mestu mediteranskog ugođaja.
Poslednjih desetak godina Fažana i Valbandon razvili su se u turističku destinaciju koja gostima pruža mogućnost smeštaja u sobama, apartmanima i kampovima.
Na prekrasnoj rivi tokom leta održavaju se razne kulturne i muzicke manifestacije te pučke fešte među kojima se izdvaja “Fešta od srdela”.


Medulin

Od malog ribarskog mesta Medulin je izrastao u moderno turističko središte. Bogat je raznolikim sadržajem za različite uzraste. Predivna peščana plaža Bijeca kilometar dugačka posebno privlači porodice sa malom decom. U večernjim satima vreme je moguće provesti u šetnjama, na večerama, te zabavom u beach baru ili diskoteci.