• +381 (0) 21 6 350 960


Hotel PLAŽA 4* - Omiš


http://www.hotelplaza.hr/


LOKACIJA: Hotel Plaža nalazi se na atraktivnoj lokaciji uz more i reku, uz glavnu gradsku peščanu plažu i u neposrednoj blizini stare gradskog jezgra i potpuno je renoviran . U prijatnom mediteranskom okruženju uz udoban smeštaj, tradicionalnu dalmatinsku kuhinju, wellness centar, opuštajući trenutci i zabava na terasi hotela uz neposrednu blizinu mora i izuzetnu peščanu plažu boravak u ovom hotelu učinice posebnim.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel Plaža ima vlastito parkiralište za utomobile. Hotel nudi smeštaj u udobnim i elegantno opremljenim sobama, kvalitetnu gastro ponudu u buffet restoranu s terasom uz more, kao i u tradicionalnoj Gusarskoj konobi s bogatom ponudom mediteranskih specijaliteta. Tu je i wellness centar, fitness soba ili whirpool na krovnoj terasi sa koje se pruža zadivljujući pogled na okolna ostrva, more, planine i gradsko utvrdjenje.

Hotel raspolaže elegantno i visoko tehničkim opremljenim kongresnim prostorima pogodnim za organizaciju konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, venčanja, banketa i drugih sličnih dogadjaja.