• +381 (0) 21 6 350 960

Hotel ARGOSY 3* - Dubrovnik


Hotel ARGOSY 3* - Dubrovnik


http://www.valamar.com/en/hotels-dubrovnik/argosy-hotel


LOKACIJA: Nalazi se u mirnoj oazi poluostrva Babin Kuk nedaleko od starog jezgra grada Dubrovnika. Zelenilo parkova i mirisni vrtovi u okruženju, blizina šljunkovite plaže, nezaboravan pogled s terase i dostupnost brojnih sadržaja, Argosy Hotel čine idealnim mestom za opuštanje u direktnom dodiru s prirodom.

SMEŠTAJ: Prostrane, moderno i ugodno opremljene sobe s pogledom na mirisni mediteranski park ili modro more pružaju sve pogodnosti za nezaboravan odmor. Opremljenost soba: klima, Sat TV, bežični internet, telefon, mini bar, sef, kupatilo (fen na upit).

HOTELSKI SADRŽAJ: Gosti hotela mogu uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi i show-cookingu hotelskog restorana s terasom s kojeg se pruža pogled na more. Hotelski aperitiv-bar s terasom u mediteranskom parku nudi ugodni ambijent za ispijanje osvežavajućih pića i koktela. Hotel ima otvoreni bazen za odrasle i decu, frizerski salon, info kutak, internet kutak, suvenirnicu, besplatan parking za goste hotela. Šljunkovita plaža je udaljena oko 200 m. U sklopu kompleksa Babin kuk za decu su osmišljeni razni sadržaji: igralište, bazen, škola plivanja, mini club i ječja animacija.