• +381 (0) 21 6 350 960

Hotel Mogren 3*


Hotel Mogren 3* - Budva

http://www.hgbudvanskarivijera.com/index.php/en/hotel-mogren


Sagrađen davne 1934. godine hotel „Mogren“ je neprikosnoveni turistički simbol Budve. Smešten je preko puta zidina Starog grada, a ime je dobio po obližnjoj, nalepšoj budvanskoj plaži. Za većinu meštana i turista, nezamisliva je blistava budvanska zora bez jutarnje kafe u gradskoj kafani ovog hotela.

Toplina koja već decenijama karakteriše ambijent i uslugu „Mogrena“ i danas osvaja nove posetioce Budve. „Mogren“ je autentičan gradski hotel kategorisan sa 3*.

Raspolaže sobama i hotelskim apartmanima. Sve hotelske jedinice su standardnog hotelskog sadržaja i imaju: air condition, telefon, TV, internet, frižider (po potrebi i mini bar), sef, fen.

Posebnost „Mogrenu“, u odnosu na sve druge, omogućava njegova čuvena terasa, koja funkcioniše kao gradska kafana, donoseći posebnu emociju oslonjenu na talasima nostalgičnih sećanja, ne samo meštana, već i turista – baš onako kako je to nekada bilo. Ovdje je kultno mesto sastanaka i razgovora generacija Budvana i njihovih gostiju i prijatelja. Pored toga terasa hotela „Mogren“ je već decenijama najlepše gledalište odakle se može uživati u svim značajnim kulturno-zabavnim manifestacijama koje se održavaju u gradu.