• +381 (0) 21 6 350 960

BUDVA

Egzotični pejzaži ne moraju uvek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne.

U centralnom delu Crnogorskog primorja nalazi se Budvanska rivijera, sa Budvom kao turističkim središtem. Predivni Stari grad opasan zidinama, hrabro je zakoračio u more. Uske, kamenom popločane ulice ulivaju se u male, ali prelepe gradske trgove. U blizini su luksuzni Budvanski hoteli, duga peskovita Slovenska plaža i manja skrovita plaža Mogren. Obližnje ostrvo Sveti Nikola, pored lepote dodira sa prirodom, pruža različita uživanja u zabavnom životu. Budva živi 24 časa dnevno. Mladost, pesma, sport i zabava privlače hiljade gostiju iz celog sveta.

Na raspolaganju Vam stoji 35 predivnih, peskovitih plaža (8 kupališta ima plavu zastavicu - prestižno međunarodno priznanje za kvalitet i standard usluge i ponude na plaži), čisto i bezbedno more uz nezaboravan dnevni i noćni provod, jedinstvene pozorišne predstave i performanse i muzičke zabavne programe.

Da bi pronikli u dušu lokalnog stanovništva- Paštrovica, Maina, Grbljana i ostalih - morate probati specijalitete lokalne nacionalne kuhinje, doživeti gostoprimstvo ovih domaćina. Obavezno posetite zidine Starog grada Budve i osetite duh antike i renesansnog šarma Budve.