• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 10. Januar 2022.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Ramada Loutraki Poseidon Resort 5* / LoutrakiRamada Loutraki Poseidon Resort 5* - Loutraki
Lokacija: 
U nestvarnom ambijentu, okružen zelenilom, nadomak gradića Lutraki, smešten je hotel Ramada Loutraki Poseidon Resort. Hotel je bungalovskog tipa, gde se smeštajne jedinice kaskadno ređaju do šljunkovite uvale u kojoj je smešten.

Plaža:
Nekoliko manjih šljunkovitih uvala u kojima su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Od trenutka kada je preuzet od strane lanca Ramada hotel je u nekoliko navrata delimično renoviran. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, Nafsika a-la-carte restoran, taverna, lobi bar, bar kod bazena, spoljašni bazen, spoljašnji bazen za decu, unutrašnji bazen, mini-klub, wellness & spa centar, tereni za košarku i tenis. U okviru hotela postoji besplatna Wi-Fi internet konekcija. Mnogi sadržaji zajednički su sa sadržajima hotela Wyndham Poseidon Resort, koji je nalazi u istom kompleksu.

Sobe:
Sve sobe sadrže kupatilo sa toaletnim priborom, fenom za kosu i bade mantilima, LCD TV, klima uređaj, telefon, sef, mini-bar (uz doplatu). Bungalovi su namenjeni za smeštaj dve do tri odrasle osobe, ili dvoje odraslih i dvoje dece (mlađe dete deli ležaj sa roditeljima). U svakoj sobi postoji francuski ležaj ili dva standardna kreveta, dok je  treći ležaj pomoćni ili sofa na razvlačenje.

Usluga:
All inclusive-doručak,ručak,večera i užina – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.