• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 10. Januar 2022.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Delphi Beach Hotel 4* - Korintski zalivDelphi Beach Hotel 4* - Korintski zaliv


Lokacija:
Hotel Delphi Beach nalazi se na plaži Tolofonos, 2 km od mesta Eratini koje je poznato ribarsko mesto regije. Najveći grad regije Nafpaktos je udaljen oko 35 km, a poznato mesto Galaxidi udaljeno je oko 20 km od hotela. Arheološki lokalitet Delfi, nalazi se na oko 50 km udaljenosti, dok je Atina udaljena 220 km.

Plaža:

Pozicioniran je na peščano-šljunkovitoj plaži, ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za naše goste. Korišćenje peškira za plažu se plaća direktno na recepciji (oko 2 evra po osobi)

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela su parking, otvoreni bazen, sala za konferenciju sa tehničkom opremom ( do 150 mesta), TV-sala i par prodavnica (nakit, suveniri, mini-market ), doktor na poziv, dečiji klub, dečije igralište, teretana. Tu su i glavni hotelski bar, snek bar i glavni hotelski restoran. U okviru hotelskog kompleksa postoje i tereni za košarku, fudbal, tenis (korišćenje terena je besplatno osim ako se koristi osvetljenje) i odbojku na plaži. U celom hotelu postoji bežični internet koji je besplatan za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 177 soba. Sve sobe su opremljene klima uređajem (grejanje/hlađenje), SAT TV, TV sa ravnim ekranom, frižiderom, telefonom, Wi-Fi - internetom. U svim sobama su kada i tuš sa masažerima, fen, sef, balkon/terasa.  Superior sobe su površine oko 24 m2 - sadrže jedan francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan ili dva pomoćna ležaja ili krevete na sprat. Namenjene su za smeštaj 2 odrasle osobe i dvoje dece do 12 god. (uz doplatu za drugo dete) ili 3 odrasle osobe i jednog deteta do 12 god. Superior porodične sobe su površine oko 24 m2 - sadrže francuski ili dva singl ležaja i krevete na sprat, namenjene su za smeštaj 2 odrasle osobe i dvoje dece (prvo dete do 12 god. i drugo do 6 god.)

Usluga:
All inclusive, doručak, ručak, večera i snek na bazi švedskog stola - samoposluživanje.