• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 30. April 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Sea Side Stays

Lokacija: Vila Sea Side Stays se nalazi u mestu Fanari, predgrađu (vikend naselju) glavnog grada Kefalonije. Od strogog centra grada Argostolija ima oko 1,7km, dok do samog početka Argostolija ima oko 1 km. Odlična pozicija pruža mir i tisinu za odmor i uživanje, a na samo nepuna dva kilometara nalaze se brojni restorani, kafići, prodavnice, suvenirnice, poslastičarnice, pekare i sve što pruža veliki grad. Na oko 100m od vile nalazi se manji super market gde naši gosti mogu nabaviti najosnovnije namernice. Vila Sea Side Stays je smeštena na samoj obali mora i od plaže je deli lokalni put. U okviru vile je parking, kao i prelepo dvorište gde putnici mogu uživati u druženju. Sa obzirom na poziciju, većina soba ima direktan ili delimičan pogled na more kao i na mesto Lixuri. Plaža ispred same vile je šljunkovita i sa tušem na plazi, kao i postepenim ulaskom u more.

Smestaj: Dvokrevetni studiji se sastoje od spavaće sobe koje su opremljene sa dva singl lezaja ili francuskim krevetom. Sobe su renovirane i kreveti, dušeci, otvoreni ormar, komoda, dva noćna stočica i stolica za kofer su potpuno novi. Tu je jos i TV i klima uređaj (besplatno). Kuhinja je potpuno odvojena od spavaće sobe i nalazi se u posebnoj prostoriji i opremljena je posuđem za dve osobe,rešoom sa jednom ringlom, frižiderom, ketlerom i aspiratorom, kao i trpezarijskim delom sa stolom i dve stolice. Kupatilo je opremljeno sa tuš zavesom. Iz spavaće sobe se izlazi na terasu, na kojoj su sto i dve stolice.

Usluga: Najam.

Napomena: Wi Fi internet – gratis, klima uređaj – gratis, čišćenje apartmana i promena posteljine i peškira 2 puta tokom boravka.