• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 14. Mart 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Diapros Hotel 3* - Vurvuru

Diaporos Hotel 3*


Mali, prijatan hotel nadomak peščane plaže. Prostrane, komforne sobe, restoran-bar, internet, topla domaća atmosfera. Blizu hotela nalaze se prodavnice, barovi, taverne. Hotel je idealan za prijatan i ekonomičan porodični odmor.
Poluostrvo Sitonija, obala Vurvuru, 12 km od mesta Agios Nikolaos, 15 km od Sartija, 110 km od aerodroma u Solunu. Renoviran je 2012. godine. Površina od 2.5 hiljada kvadratnih metara. U blizini su taverne, prodavnice, barovi.

Ukupno 24 sobe:   Single Rooms MV (~22m2), Doubles, Doubles BunkBed SSV or MV (~22m2), Deluxe Rooms Sliding Door GV or SV (~30 m2), Superior Rooms Sliding Door GV or SV (~32m2), Family 2-Bedrooms (~50 m2).

U sobama: klima, TV, frižider, Wi-Fi internet u većini soba, kada/tuš, fen (na upit na licu mesta), balkon/terasa.

Double Room- francuski ležaj

Double SSV or MV- francuski ležaj i krevet na sprat (za decu do 1,50m visine)

Deluxe Rooms Sliding Door GV or SV- francuski ležaj, krevet na sprat je iza staklenih vrata ( za decu do 1,60m )

Superior Rooms Sliding Door GV or SV- francuski ležaj odvojeno staklenim vratima krevet na sprat- bunk bed (za decu do 1,60m ) i jedan krevet za 3. odraslu osobu.

Family 2-Bedrooms- mali salon sa 2 kauča na razvlačenje i 2 odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, 2 televizora, 2 klima uređaja, 1 kupatilo.

Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST)

Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD)

Doručak i večera - meni (samoposluživanje).

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.