• +381 (0) 21 6 350 960

Hotel Premier Aqua 5* - Vrdnik

Smeštajni objekti


Hotel "Premier Aqua" 5*


 ** PRVI ADULT ONLY HOTEL U SRBIJI **

    


Na samo 20 kilometara od Novog Sada i 70 kilometara od Beograda, na južnim padinama Fruške Gore u sastavu Nacionalnog parka, smeštena je banja Vrdnik. Blagotvorno dejstvo termalne vode ove banje povoljno utiče na koštano zglobni sistem, reumatske tegobe, stanje kože i ubrzava zarastanje rana – odnosno pospešuje epitelizaciju.

     Na idealnoj poziciji od 240m nadmorske visine, banja se odlikuje umerenom kontinentalnom klimom sa 2200 sunčanih časova godišnje, te odsustvom jakih vetrova i hladnih vazdušnih masa. Čist vazduh sa velikim sadržajem ozona, bez ikakvog zagađenja, banju Vrdnik svrstava u red vazdušnih banja.

     Hotel "Premier Aqua" 5* raspolaže sa sledećim smeštajnim jedinicama: lux soba, executive suite, apartman, superior apartman, apartman premier.

LUX SOBA-Sve sobe su klimatizovane i opremljene po visokim standardima sa prostranim i moderno opremljenim kupatilima sa hidromasažnim tuševima. Sobe se uređuju i nameštaju dva puta dnevno.

EXECUTIVE SUITE-na raspolaganju su 4 ovakva apartmana , površine 40 m2 sa prostranim terasama. Dizajn predstavlja spoj modernog i udobnosti čemu doprinosi izbor materijala i oprema vrhunskog kvaliteta. Sve sobe su klimatizovane i opremljene po visokim standardima sa prostranim i moderno opremljenim kupatilima sa hidromasažnim tuševima.Sobe se uređuju i nameštaju dva puta dnevno.

APARTMAN- Površine 45 do 68 m2, sastoji se od dnevne i spavaće sobe, hodnika i dva kupatila. Dnevni boravak opremljen brižljivim odabirom italijanskog kvalitetnog nameštaja kao i kompletna oprema odaju luksuz, izazivaju želju za opuštanjem zahvaljujući kompletnom enterijeru. Udoban francuski krevet, prvoklasna posteljina, okruženi savršenim skladom boja garancija su očekivanog užitka.Zasigurno da prostrana kupatila opremljena tuševima i jacuzzi kadama za dve osobe sa prirodnom termalnom vodom, LCD TV-om i infra-red saunom nude potpun užitak pri boravku.

SUPERIOR APARTMAN- Unikatni nameštaj ručne izrade od plemenitog drveta Vas vodi u nedoživljen ugođaj konfora i luksuza u savršeno oblikovanom prostoru. Razmišljajući o stilu neodoljivi će Vas vući osećaj da se nalazite u prostoru namenjenom samo privilegovanima. Na 75 m2 prostora, brižljivo biranih detalja enterijera, smešteni su : prostor za dnevni boravak, spavaća soba, radni prostor, hodnik i dva kupatila.

PREMIER APARTMAN- Na površini od 152m2nalazi se ekskluzivni "Premier" apartman koji se satoji od: dve spavaće sobe, dva dnevna boravka, trpezarije, radnog prostora, tri kupatila, hodnika, predprostora, 4 terase, 2 odvojena ulaza sa vlastitim liftom.

     Hotel raspolaže sa impresivnim unutrašnjim i spoljnim bazenom. Unutrašnji bazen sadrži niz interesantnih bazenskih atrakcija: slapove koji Vam omogućavaju dodatnu masažu lekovitom termalnom vodom, kao i delove sa hidro-masažnim efektima koje možete sami pokretati pritiskom na dugme neposredno pored njih samih.

U okviru wellness centra možete koristiti neke od sadržaja: slana soba, relax zona, vichy tuševi, parno kupatilo, infra red sauna, bio sauna, finska sauna, masaže, nega tela, tretmani lica.


Napomena: boravak u hotelu Premier Aqua je dostupan osobama starijim od osamnaest godina.