• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 30. April 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Jonska obala - Kefalonija

Za Kefaloniju, najveće ostrvo u Jonskom moru, i sami Grci kažu da je njihovo najlepše ostrvo. Brižljivo ga čuvaju od masovnog turizma, pa Kefalonija ostaje jedinstvena i čista u svojim krajolicima i tradiciji. Kefalonija će vas očarati u trenutku kad stupite nogom na nju.


Kako je nezaustavljiva želja terala Odiseja da sa susednog ostrva Itake otplovi u široki svet, tako ćete i vi želeti upoznati to tajnovito i brdovito ostrvo obdareno zelenom vegetacijom.

Obrasla je visokim čempresima, jedinstvenim kefalonskim jelama i prostranim poljima maslina. Nad plavetnilom kristalnog mora i bujnim zelenilom uzdiže se moćna planina Ainos, najviši vrh Jonskih ostrvaa. Obala je vrlo razudjena i krase ju slikovita ribarska naselja i za brojne posetioce najlepše plaže grčkih ostrva.

Kefalonija će vas nadahnuti svojom zanimljivom prošlošću, bogatom kulturom, brojnim prirodnim fenomenima nastalim usled geoloških promena na ostrvu, dugim plažama iz snova, a pre svega svojom izvornošću i prisnom grčkom ljubaznošću. I što nije nevažno, tu ćete naći najviše sunca u celoj Grčkoj.